Witam wszystkich sympatyków oraz tych którzy trochę mniej pałają sympatia do " bardzo
dalekiej od przyzwoitej " twórczości artystów pochodzenia żydowskiego " na tematy żydowskie "
:).... czytając wiele dość ciekawych , może trochę burzliwych "postów " , nasuwa mi sie jedna
myśl ze choć 60 lat zatykano Polakom " mordy " ( przepraszam za zwrot , ale jest on typowo
bolszewicki ) to i tak współczesna młodzież zna " Prawdziwa Prawdę " i niezaleznie czy to jest
młodzież prawicowa czy młodzież lewicowa czy młodzież Ipadowa ... Ze tak wspaniale
(arcy)dzieła jak "malowany ptak " jeżego kosinskiego , czy "maus " arta spiegelmana ....oraz
wiele innych " tomasz von gross :) " , nie zmieniły poglądu na temat polskiej historii ... Choć
żydzi wypracowali sobie w sposób perfekcyjny pewnego rodzaju "Lobby nietykalności " to i tak
wielu ludzi niezależnie od opinii wyraża swoja niechęć, do tej otoczki " biednego żyda " ,
holokaust był straszny podczas wojny ( jaki i również śmierć 70 milionów reszty obywateli
świata ), przypominane przez następne lata , z czasem zaczęło się to robić nudne a teraz
przerażające jest w jaki sposób naród żydowski chce na siebie zwracać ciągle uwagę ...
możne przez niektórych moja wypowiedz spostrzegana jako antysemicki atak .. ale tak
naprawdę , widzę w żydach tylko strach , brak kultury , przynależności państwowej ...i ze
pewnego dnia ludzie zapomną o tym " ICH NIESZCZĘŚCIU " i co dalej będzie z nimi ....
powracam do mojego tematu , zadam pytanie do ojca narodu " I CO TY NATO TOWARZYSZU
STALIN ???? ZATKAŁO KAKAO " :)
Z pozdrowieniami dla sympatyków oraz tych którzy spali na tym filmie .