PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=230036}

W pogoni za zbrodniarzem

The Hunting Party
2007
6,6 5,2 tys. ocen
6,6 10 1 5170
W pogoni za zbrodniarzem
powrót do forum filmu W pogoni za zbrodniarzem

nie wiecie co to za kawałek leci w zwiastunie? szczególnie uwydatnia się pod koniec.

iflar

Też czekam na odpowiedź. Na 90% to Harry Gregson-Williams ale nie wiem jaki utwór. To był jeden z motywów przewodnich Man on Fire ale nie było go na soundtracku :/

Qrchac

nie zgodzę się z Tobą, że tego utworu nie było na soundtracku Man on Fire bo był :)) a jeśli chodzi o utwór to oczywiście rewelacja !!

ocenił(a) film na 7
antek_a

Hmm, a w ogóle to ten sam kawałek jest?
Bo kiedy prezentują nazwiska aktorów brzmi on nieco inaczej niż kiedy pokazują tytuł filmu. Przy tytule na pewno uwydatnia się głos lisy gerrard, ale mi chodzi przede wszystkim o ten króciutki urywek jak pokazują kto gra w filmie.

Pozdr i thx!

iflar

Właśnie ten króciusieńki kawałek (podzielony na dwie części w trailerze to
Harry Gregson-Williams - [MAN ON FIRE Original Soundtrac] Creasy dies i w oryginale ma długość 9:38.
Rzeczywiście nie ma go w ścieżce dźwiękowej z filmu, co bardzo mnie zawiodło, na szczęście można go zdobyć osobno.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Qrchac

A tak, rzeczywiście, właśnie sie udało pozyskać :) kawałek jak i sam film ;-)

Co do kawałka - szkoda tylko że tak rzadko słychać ten motyw 'przewodni', ale i tak daje radę.

Co do filmu, jeszcze nie było okazji i czasu aby dogłębnie się mu przyjrzeć. Ale z tego co zauważyłem piosenki nie ma w filmie. S
ą za to inne, nie mniej ciekawe.

iflar

Grzebałem, grzebałem aż wygrzebałem. Znalazłem go pod
Harry Gregson-Williams - [MAN ON FIRE Original Soundtrac] Creasy dies
Rewelacyjny kawałek