PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502825}
6,3 537  ocen
6,3 10 1 537
W roli głównej... Maja
powrót do forum filmu W roli głównej... Maja

Film bardzo ciepły i przypomniał mi moje młode lata jak to ja miałam 18 lat i życie nie było łatwe i nadal nie jest trzeba przyznać,że mi się bardzo spodobał i wzruszył zapraszam do oglądania.

Mela0203

Mnie ujął swoją prostą naturalnością. Lubię tego typu życiowe kino, bez zbędnych Holywoodzkich naleciałości. Bardzo dobrze zagrany, ogląda się z przyjemnością od początku do końca. Mocna ósemka.

spokowap

Zgadzam się w pełni, mnie również ten film wyjątkowo przyjemnie się oglądało. Inteligentny, inspirujący, inny... polecam :)

ocenił(a) film na 9
Mela0203

Na początku przyciągnął mnie opis filmu, nie będę ukrywać. Sama jestem otyła i myślałam, że znajdę tam choć cząstkę siebie. Dopiero w trakcie oglądania filmu zrozumiałam, że to jest jeden z problemów i wcale nie taki najważniejszy. Film porusza wiele problemów, które niestety do tej pory istnieją. Mówi też o ich rozwiązywaniu, choć same rozwiązania nie są proste i przyjemne. Naprawdę film mnie nie zawiódł, a na pewno przyjemnie zaskoczył (aczkolwiek kino z tych regionów nigdy nie skąpi od nieco wyższych ambicji niż filmy amerykańskie). Dałam 9 :).