PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694864}
4,7 13 tys. ocen
4,7 10 1 12663
4,1 8 krytyków
Warsaw by Night
powrót do forum filmu Warsaw by Night

Takiego filmu szukałam i nie znalazłam od dłuższego czasu w kinie - dla kobiet. Zwiastun mnie zaintrygował - poszłabym na ten film z mamą i siostrą - tak wielopokoleniowo. Cieszy, że jest Kulesza i Kuna dla mnie jedna z najlepszych apolskich aktorek tego pokolenia, wiarygodne, prawdziwe.

dk2012

Zgadzam się, do tego fajnie zobaczyć Celińską, świetna aktorka - jedna z moich ulubionych ze starszego pokolenia.

dk2012

Obiektywnie mówiąc, kolejna Polska produkcja na niskim poziomie, ze scenariuszem dla troglodytów i obsadą trzecioligowych aktorów. Moja opinia nie podlega jakiejkolwiek dalszej dyskusji. Kropka.

ocenił(a) film na 7
FilmWebManiak

Faktycznie nie podlega. Szkoda gadać :-) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
karolina_191

omg chyba śnie - Kulesza, Gosiąrowska, Kuna, Kulig to 3 liga? bez komentarza...

ocenił(a) film na 7
elak_3

Moje "szkoda gadać" dotyczyło powyższej opinii a nie obsady. Też się zastanawiałam kto w takim razie jest w pierwszej lidze. Chętnie się dowiem :-) A na film czekam, bo dla mnie właśnie np. pani Kulesza to gwarancja, że film warto zobaczyć.

elak_3

Tak, co tam jakieś nagrody, które zebrala za Różę, Idę...

dk2012

Obawiam się, że ów "dziełko" może okazać się klapą i czarną plamą w filmografiach całkiem przyzwoitych i dobrze zapowiadających się aktorów (coś jak Ciacho dla Kota). I jeszcze ta tania kontrowersja z motywem lesbijskim ŻYWCEM z Życia Adeli. No ale pożyjemy, zobaczymy.

ocenił(a) film na 7
radd91

dokładnie to samo pomyślałam, dziewczynie mogli by chociaż kolor włosów zmienić. na pewno film dobry to nie będzie, ale świetnie sprawdzi się jako wypełniacz na ponury wieczór.

ocenił(a) film na 5
dk2012

Zapowiada się ciekawy film na babski wieczór :) ... i jeszcze Ella Eyre i If I Go w zwiastunie :D .... i Iza Kuna i Agata Kuelsza - muszę koniecznie obejrzeć

Ada_Gruszynska

Zapowiada się ciekawy gniot.

Ada_Gruszynska

No dzięki niemu dowiedziała sie o tej piosence. Jest genialna i moim zdaniem fajnie oddaje ducha tego miasta :D

dk2012

Hahahaha - możesz się podniecać, ale Kulesza czy Kulig ewidentnie są w 1, max. 2 scenach w tym filmie - w zwiastunie Kulesza jest cały czas ogrywana w tej samej scenie. Ma 3-minutowy epizod. Ale nabieraj się i idź do kina - dystrybutor wiedział jak zrobić ściemę w zwiastunie. Buahahahahah.

onkin33

filmw kiniebpodobno od 6 lutego, a wiadomosci juz dzis. zastanwiajace. tak czy siak, reszta obsady jest super, a Kulesza w filmie nie jest gwarantem jego jakosci jak sie zywkło uwazac po sukcesie "idy".

ocenił(a) film na 7
mywonderland_alice

Być może. Chociaż ja uważałam tak już przed sukcesem Idy