7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104660
6,8 42 krytyków
Watchmen. Strażnicy
powrót do forum filmu Watchmen. Strażnicy

9/10

ocenił(a) film na 9

Ten film różni się od innych produkcji USA o superbohaterach głównie dzięki Świetnej muzyce dobremu scenariuszowi i postaci Rorschach ponieważ miał świetne teksty i na dodatek z życia wzięte.

Kasprov

No. Z życia wzięte. Z posiedzeń Prawa i Sprawiedliwości.

ocenił(a) film na 9
Piramidoglowy

Dlaczego już toczysz pianę i sprowadzasz wszystko do polityki ? A właśnie filmy pomagają zapomnieć na chwilę o naszym jakże chorym państwie. Nieprawdaż?

ocenił(a) film na 7
Kasprov

To taka supermoc. Toczenie piany.

Kasprov

Jaką tam pianę. Piszę, jak jest.
Rorschach ze swoimi poglądami pasowałby do PiS. Co prawda nie jest ostentacyjnie religijny, ale poza tym postrzega świat, podobnie jak Macierewicz i Ziobro. Czy to się komuś podoba, czy nie.

Piramidoglowy

Mnie przypominał Niesioła ;) Wy Lemingi wszędzie widzicie Kaczory. Taka supermoc: toczenie piany i widzenia kaczorów.

ocenił(a) film na 7
Kasprov

No ten Rorczak to zajefajny gość.. a jaką miał fajną moc...ścierkę na głowie która miała zmieniający się wzorek.

ocenił(a) film na 7
derjak

ja mam takie gacie na których też zmienia się wzorek. Czy ja też jestem superbohaterem?

derjak

Nie

ocenił(a) film na 7
ENDmOstER

oj tam

derjak

Gdzie kupiłeś takie gacie ? Też takie chce ...

ocenił(a) film na 7
ENDmOstER

No jak długo ich nie zmieniam to się robi wzorek. Myślę że ty też tak potrafisz.

derjak

AAAA

ocenił(a) film na 9
derjak

LOL

ocenił(a) film na 8
derjak

Ta ,,ściera na głowie ze zmieniającym się wzorkiem" tłumaczy jego ksywę. Otóż nie wiem czy coś mówi Wam postać Hermanna Rorschacha... To on jest twórcą testów plam atramentowych. Ech...

ocenił(a) film na 7
kobieta_kot

no co ty

użytkownik usunięty
kobieta_kot

Nareszcie ktoś oczytany na filmwebie... Komentarz ze ścierą na głowie przemilczę jako najbardziej żenujący post jak izobaczyłem na filmwebie.

...

Dobrze, że ten film przynajmniej na Saturnach został doceniony.

ocenił(a) film na 10
Kasprov

Chyba zdążyłam już wszystko napisać co sądzę o tym filmie, chociaż mogłabym o nim opowiadać i zachwycać się w nieskończoność. Tym razem powtórzę tylko jedno KOCHAM TEN FILM :D