Ten film różni się od innych produkcji USA o superbohaterach głównie dzięki Świetnej muzyce dobremu scenariuszowi i postaci Rorschach ponieważ miał świetne teksty i na dodatek z życia wzięte.
Dlaczego już toczysz pianę i sprowadzasz wszystko do polityki ? A właśnie filmy pomagają zapomnieć na chwilę o naszym jakże chorym państwie. Nieprawdaż?
Jaką tam pianę. Piszę, jak jest.
Rorschach ze swoimi poglądami pasowałby do PiS. Co prawda nie jest ostentacyjnie religijny, ale poza tym postrzega świat, podobnie jak Macierewicz i Ziobro. Czy to się komuś podoba, czy nie.
Mnie przypominał Niesioła ;) Wy Lemingi wszędzie widzicie Kaczory. Taka supermoc: toczenie piany i widzenia kaczorów.
No ten Rorczak to zajefajny gość.. a jaką miał fajną moc...ścierkę na głowie która miała zmieniający się wzorek.
ja mam takie gacie na których też zmienia się wzorek. Czy ja też jestem superbohaterem?
No jak długo ich nie zmieniam to się robi wzorek. Myślę że ty też tak potrafisz.
Ta ,,ściera na głowie ze zmieniającym się wzorkiem" tłumaczy jego ksywę. Otóż nie wiem czy coś mówi Wam postać Hermanna Rorschacha... To on jest twórcą testów plam atramentowych. Ech...
Nareszcie ktoś oczytany na filmwebie... Komentarz ze ścierą na głowie przemilczę jako najbardziej żenujący post jak izobaczyłem na filmwebie.
...
Dobrze, że ten film przynajmniej na Saturnach został doceniony.