Nie zrozumiały jest dla mnie fonomen tego filmu, dlaczego tak wiele osób uważa że jest to produkcja wybitna. Owszem strona wizualna jest fajna, ścieżka dźwiękowa jest rewelacyjna, ale to co dostajemy na ekranie to po prostu trzygodzinne nudny, chyba że ktoś ogląda Ulitimate Cut wtedy to trzy i półgodzinne nudy. Pewien pan, który uważa że większość ludzi to idioci, na jakimś forum chciał mi wmówić że ten pasztet ma drugie dno. To że społeczeństwo jest dzikie wiem bez oglądania cholernie długich strażników. Tak czy inaczej film zyskuje miano kultowego, mimo tego że w kinach poległ, rezencje zebrał słabe, prawdopodobnie jest lubiany tylko i wyłącznie w kręgu osób które znają komiks. Wszystkim innym mówię - żeby sobie to coś odpuścili !
Niezła komedia z tych twoich komentarzy do ocen :D Naprawdę się uśmiałem. Nie wiem który jest najlepszy ale "Pięknie przedstawiona historia człowieka, którego można zniszczyć, ale nie pokonać...wzruszyła mnie to tego stopnia, że łzy same cisnęły się do oczu." o Gladiatorze niszczy :D
Proszę dodaj mnie to znajomków żebym mógł się pośmiać z reszty : )
PS: W Tomb Raider pewnie wszystkie części za pasem skoro TB z 2013 najlepsza : D
Paaanie, to pospolity troll jest. Nie ma sensu czasu marnować. Ale fakt - komentarz do Gladiatora miażdży, chociaż ten dotyczący Jeńca jest jeszcze śmieszniejszy. Uwielbiam te głębokie komentarze godne Coelho. Patos z Armaggedonu albo Pearl Harbor się chowa. Brakuje jeszcze w ulubionych nietykalnych i Hachiko.
No i te oceny to prawdziwy mistrz:
Chłopiec w pasiastej piżamie 7/10
Podziemny krąg - 2/10
W takim razie nie dziwię się, że nie dostrzegła drugiego dna w Watchmenach...
Zacytuje wielką poetkę 3Grosze -
"(...)należy mieć zawsze nadzieje i nie poddawać się..iść ,iść. iść"
Tak więc nie poddawaj się i... próbuj dalej, próbuj dalej, próbuj dalej.