Buahaahahah ...
P.S.
"sczezła" ....ach! "ze starym kotem na starość" też mi się podoba
pozdrawiam serdecznie
Hmmm... podobne zdanie miała moja bratowa. Nie rozumiała filmu, myślała że idziemy na coś w stylu Spidermana, a się zawiodła. No ale ktoś kto sezon na Misia ocenia na 8 a Strażników na jeden, wybitnym koneserem kina musi być.
ja oceniłam sezon na misia na 8 a ty stary gdzie moja bryka na 7 ... WOW ale różnica.
Spidermana sie nie spodziewałam, spodziewałam sie dobrego filmu a niestety nie spodobał mi się. wyraziłes swoje zdanie? pozytywnie? co ty mi człowieku będziesz mówił czy ja sie znam czy nie... mam takie samo prawo do opinii jak ty.
Tak oceniłem na 7 i możesz mi za to nawtykać, bo wiem ze to górnolotne nie jest, ale jakoś trafiło m mój gust. A Sezon na Misia to chyba najgorsza bajka jaką widziałem. Kobieto było iść na Kochaj i Tańcz, bo to że Strażnicy Ci się nie podobali rozumiem, ale 1 wystawić to naprawdę próba pokazania jaki jest się idiotą
czy ja cie wyzywam od idiotów? g** mnie interesuje co cie sie podoba a co nie. wg ciebie sezon to najgorsza bajka a wg mnie wtrażnicy to najgorszy film.
zamiast sie tak podniecac tym sezonem to wystaw mu 1 i jestesmy kwita bo najwyraźniej w glowie wam ten film popier*** , pobił byś mnie jakbyś mnie spotkał na ulicy? zachowujesz sie jak fanatyk, lecz sie a nie wyzywaj ludzi od idiotów.
oj on Cie nie wyzwał, tylko stwierdził fakt. :) Przykro mi, że nikt nie uprzedził Cię przed seansem że to nie jest bezmyślny film pokroju 'Spidermana' czy 'Kochaj i tańcz', ale nie wyżywaj się zaniżając ocenę temu swoją drogą bardzo dobremu filmowi. Jeśli naprawdę nie znalazłaś nic, co spodobałoby Ci się w tym filmie (aktorstwo, strona wizualna, może fabuła?) to naprawdę współczuję.
tak tak, aktorstwo pierwsza klasa... a fabuła, wow.
ale widziecie, dobrze, że ten film wyszedł - teraz możecie dzielić ludzi na "debili i nie debili" -- wiek oświecenia nastapił razem z tym filmem. hołota wyjdzie na światło dzienne.
Nie widziałam spidermana, kochaj i tańcz też nie.. więc może już sobie odpuscicie te teksty ;/
"tak tak, aktorstwo pierwsza klasa... a fabuła, wow. "
Ale odpowiedziałaś. Czuję się przytłoczony tymi argumentami.
Ja mam to w dupie, gdyż wiem, że to niskich lotów prowokacja. Żebyś była jeszcze tak ładna, jak na tym zdjęciu...
Te 666 już dowiodłeś, że jesteś ignorantem na kosmiczną skalę, a to dlatego że nazywasz Kovaxa faszystą! Z filmu w ogóle to nie wynika! Więc nie truj bo komixu nie znasz...
I się obrońca moralności znalazł... to co to nigdu w GTA nigdy sobie do bezbronnych ludzi nie postrzelał... pha nie dość że beznadziejny krytyk to i hipokryta zasrany.
:)
napisał "scezła" .. ja sie nauczyłam kilku słów ale ciebie najwyraźniej jeszcze czytać nie nauczyli.
za domyślny też nie jesteś
O mój boże! Serio napisał "scezła"? Jejku to zwracam honor bo jesteś niezwykle bystra i spostrzegawcza, rzadko się to zdarza u dzieci. Nie mogę wyjść z podziwu jakim cudem domyśliłaś się, której literki brakuje? Zastosowałaś jakiś system selekcji czy to wynikało z Twojej głębokiej wiedzy na temat językoznastwa? Skoro tak lubisz odnosić się do czyichś przypadkowych błędów to nie wiesz, że po kropce piszę się z dużej litery? Wiesz co to nieuctwo? Powinnaś wiedzieć a jak nie to zapamiętaj bo widzę, że często będziesz je słyszała.
aleś mi pojechał. wow. ... a ty nie wiesz, że Bóg z dużej litery sie pisze? Wiesz co to nieuctwo? hehe
Z małej, jeżeli ma się na myśli pełnioną funkcję, a nie imię boga chrześcijańskiego.
W sumie ja sobie boga jeszcze nie wybrałem, a jak sprawa ma się z autorem postu, to ja już wiedzieć nie mogę.
Ja tam lubię zwrot "O FSMie, czemuś piratów opuścił!?"
Pisze się z małej litery wszędzie oprócz katechizmów straszących dzieci wiecznymi mękami, świętych ksiąg opisujących sposoby nienawidzenia wyznawców innych religii, broszurek głoszących koniec świata i przyjście tego jedynego i prawdziwego bóstwa itd.
Poza tym nie pyskuj bo nie zaproszę Cię na kakao :D
Ja też jesten kobietą i lubię dobre kino akcji a zwłaszcza filmy o komiksowych bohaterach a mimo to film mi się nie spodobał. Kompletnie nie trafił do mnie klimat filmu choć muszę przyznać że scena w więzieniu była najlepszą w całym filmie mimo to uważam że było za mało akcji a za dużo filozofowania. Jakoś w Mrocznym Rycerzu było to bardziej wyważone i film trzymał w napięciu od początku do końca. Poza tym nie znałam wcześniej tego komiksu (w ogóle nie czytam komiksów) więć być może się przeliczyłam a mimo to od początku wiedziałam że to Cymandoriam (chyba) zabił Komedianta.
HAHA nie taka żenująca ;D Widać się udała :P tyle wypowiedzi...
Ja czekam na [DvDRiP].[XviD] Którego pobiorę z jakiegoś warezu :D
trzeba było iść na Kochaj i Tańcz, film dla ułomnych ludzi którzy go zrozumieją i docenią, 'co to za GNIOT?' pozdrowienia!!
Wszyscy którzy widzieli kochaj i tańcz to ułomni ludzie, a którzy obejrzeli watchmen i dali 10 pkt. sa niesamowicie inteligentni. ... wow.
czuję się niegodna pisać do ciebie. w poniedziałek zgłoszę się po rentę dla upośledzonych.
pozdrawiam.
Chodzi o to że idąc na Kochaj i Tańcz spodziewam się filmu tanecznego i romansu. A po dramacie nie spodziewam się gościa ratującego koty z drzew i latającego po niebie. Więc nie wiem na co ty kupiłaś bilety.
jakbyś kupiła na dobry film to byś dała 10. 300 i Sin City bardzo mi się podobały, ale to zupełnie inne klimaty. Rozumiem jak człowiekowi coś się nie podoba, ale dawać jeden to kompletne nieporozumienie.
Dlaczego nie? Przepraszam ale każdy ma prawo do własnej opinii. No a poza tym co wy się jej tak czepiacie za te jeden. Co nie macie innych problemów. Przecież to tylko film poza tym w ciągu roku pojawią się w kinach jeszcze lepsze filmy. Być może jest to typowy film dla facetów ale takie też są filmy akcji z Jasonem Stathamem, niezbyt ambitne a mimo to mi się podobają a Watchmen ja bym mu dała 5 ale tylko i wyłącznie za ciekawy finał, rolę Patricka Wilsona (grał Puchacza II) i kilka ciekawych scen.
No tak, o gustach i guścikach się nie dyskutuje ponoć... ja też Stathama lubię... ale za "Przekręt", "Mean Machine", "Bank Job"... ale porównywanie tego filmu do innych jego filmów "akcji" (wyczuwam rajcowanie się Transporterami) i porównywanie ich do Watchmenów to ignorancja, i to nie jest film akcji, ba typowy film dla facetów! Sugerujesz tym samym, iż kobiety (ale nie Ty akurat bo gustujesz w kinie akcji) mogą tego filmu nie rozumieć, bo jest to być może typowy film dla facetów... Absurd :/
Panieknko, ciekawe, co byś robiła jeślibyś akurat nie poszła na ten film (I ZAOSZCZĘDZIŁA W TEN SPOSÓB SWÓJ BARDZO CENNY czas)? Co grała w gumę z koleżankami czy w klasy?
Oj panowie. Trochę kultury - z kobietą rozmawiacie.
Ta oto osoba wyraziła swoje zdanie na temat filmu, który obejrzała i ma do tego prawo. Takie mamy zasady na wszelakich forach, iż każdy może wyrazić swoje poglądy, nie urągając osobom uczestniczącym w dyskusji. Krytycznymi opiniami co do filmu absolutnie nie jestem zdziwiony, ponieważ czytałem komiks kilkakrotnie i wiem , iż jego ekranizacja raczej spodoba się tylko fanom, do których się zaliczam. Filmu jeszcze nie widziałem, więc na jego temat wypowiem się dopiero po seansie.
Zrozumiałem. Ja ze swojej strony przepraszam Panienkę Chick jeśli uraziłem swym kometarzem, do jej - trzeba to szczerze jednak przyznać - płytkiego jak strumyk komentarza.
No żesz, człowiek próbuje być miły, BA! przeprosił nawet za swe nieeleganckie zachowanie i co? Po gębie tylko dostał. Ot i katolicki do cna kraj, Chrystus wybaczył swym oprawcom, a ten babsztyl ni chuchu. A dupem, nie będę się więcej starał. Całuję rączki i dziękuję za troskę o moją pracę. Żegnam.
P.S.
Może tylko następnym razem bardziej popłyniesz ze swoją opinią na temat filmu, może wówczas nie wyjdziesz ta pustą lalę.
wolę wyjść na pustą lalę niż na chama, furiatę i fanatyka. krzyknij jeszczcze "aaaaaaaallalallala BOMBA" i sie wysadź w powietrze z kopią tego filmu w zębach. albo w ogóle pomaluj sie na niebiesko i lataj po ulicy - promocje film bedzie miał niesamowitą (ale wtedy płytke wsadź sobie w przedziałek w du**). przemyśl to.
Ludzie uważających się za inteligentnych, obytych z kinem napiszą o filmie (pozytywnie luz negatywnie) więcej niż kilka wyrazów z których wynika tyle co: "Gówno i kropka" bo czymś takim właśnie nas Chick uraczyłaś. Taką własnie głębię przeżycia puściłaś na te forum. Dziwisz się za tem, że reakcje (odpowiedzi) są adekwatne do Twojego postu? Więc ty też to przemyśl, może następnym razem dasz radę napisać chociażby: gra aktórów nie była przekonywująca, a muzyka nie oddawała klimatu filmu bo...
Wiem, że potrafisz, no chyba że się mylę..
Dodam jeszcze, że dobrym prognostykiem są pozytywne - w większości - opinie osób, które komiks przeczytały.
No i muzyka....
Znam wcześniejszą twórczość Philipa Glassa i już kilkakrotnie odsłuchałem jego kompozycję. Znakomite;)
Chociaż mocno rozbudowane jak na niego.
Przeczytałem komiks. Film jest dobry ale nie oddaje całości komiksu(według mojej opinii). A co do kłótni powyżej to przypomina "dyskusję" księdza i ateisty:) Nie przekonujmy kogoś do swojej racji. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, niezależnie jaka ona jest.
W powyższym topiku wcale nie idzie o przekonywanie do swojej racji a jedynie o formę owej racji wygłaszanie. No jeśli to jest robione na poziome jakie straszą ściany na budynkach Polskich miast to wybacz, ale coś takiego to może jest dobre na webie poświęconym kulturze graffiti albo pseudokibiców.