PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459178}

Weronika postanawia umrzeć

Veronika Decides to Die
2009
6,4 43 tys. ocen
6,4 10 1 43006
5,2 4 krytyków
Weronika postanawia umrzeć
powrót do forum filmu Weronika postanawia umrzeć

Ja chciałabym zobaczyć Audrey Tautou w roli Weroniki.
Z pewnością byłaby milion razy lepsza od mdłej Gellar.

lotniczka

w żadnym razie Tautou,nie nadaje sie do tej roli,podobnie jak Gellar zresztą,nie zebym do którejś coś miała ale nie pasują jak dla mnie, chętnie zobaczyłabym Shannyn Sossamon lub Neve Campbell

lotniczka

mnie by się podobała jakakolwiek mało znana, świeżo upieczona ambitna i zdolna dziewczyna. zdecydowanie taka jak w książce, czyli brunetka, choć niekoniecznie o zielonych oczach. chociaż od czego są soczewki?
Shannyn jest moim zdaniem dobrą kandydaturą, jeżeli zostać tylko przy bardziej znanych aktorkach.

ocenił(a) film na 7
lotniczka

nie mam nic do Tautou, ale jej to już kompletnie nie widziałabym w tej roli. Shannyn Sossamon pasuje mi o wiele bardziej, aczkolwiek miło by było zobaczyć w tym filmie np. Rebeccę Hall jako Weronikę.

Phonetique

Ja w roli Weroniki chciałabym zobaczyć Keira Knightley ;) pasuje mi do tej roli

użytkownik usunięty
lotniczka

O nieeee!!!!!!!!!!!! Tylko nie Audrey!!!!! Ona się kompletnie do tej roli nie nadaje! Wystarczająco już położyła rolę Coco, tak skutecznie,że biografia słynnej projektantki była moim 1 filmem w życiu, na którym zasnęłam w kinie ;) Wogóle Audrey przykro to mówić, ale taka prawda w każdej,ale to w KAŻDEJ swojej kolejnej roli powiela Amelię, niestety :/ Mi tam Sarah pasuje do roli, nie narzekam :) Wymarzona jak dla mnie była by Rachel Weisz w młodszej wersji rzecz jasna, co jest niemożliwe więc Sarah też jest ok.

lotniczka

a faktycznie Rachel Weisz to by było coś! będz ewentualnie niech już będzie Kiera ... ale jeśli chodzi o made in poland to może ... Grochowska Adnieszka ?? :)

SYDNEY

i tak wielka ulaga że nie zagra Kate Bosworth już Geller niech będzie

użytkownik usunięty
lotniczka

keira knightley bądź natalie portman, myślę, że niezła by też była rachel weisz ale chyba ma już za dużo lat, żeby grać 28latkę :< Zastanawiam się też nad Natalią Oreiro, gra ciekawie w filmach argentyńskich:)

ocenił(a) film na 8

a co powiecie na to by w tę rolę wcieliła się Mischa Barton ? taka...delikatna, drobna
widziałabym tu jeszcze Keirę K. ...

byle sie sara michelle ;/ o matko

madeleiness

w wersji młodszej to ja bym widziała Juliet Landau,kurcze jak sobie jej Weronike wyobraże to aż ciarki przechodzą ;-)

fenix

a w polskiej, może Kasroline Gruszke