PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557897}

Wiecznie żywy

Warm Bodies
2013
6,4 72 tys. ocen
6,4 10 1 72154
5,7 15 krytyków
Wiecznie żywy
powrót do forum filmu Wiecznie żywy

Ten kto się zastanawia czy udać się na "Wiecznie żywy" zachęcam. Film rewelacja.!!

MagdalenaPatterson

Niee, właśnie mam dobrą pamięć :) Nie będę nigdzie z tobą siadać, jedynie mogę cię oskarżyć o pedofilię... :)

hahaha_123409

Proszę bardzo.

No raczej nie, a skoro twierdzisz, że pamięć OK, to chyba cierpisz na rozdwojenie jaźni

MagdalenaPatterson

HAhhhaa, ta na pewno, bo ty najlepiej wiesz, masz racje :)

MagdalenaPatterson

jaa, sama bym na to nie wpadła o.O

MagdalenaPatterson

naprawde? :OO

hahaha_123409

Co 'naprawdę" ?

MagdalenaPatterson

To sie nie czyta "ha-trzy".... Jak nie wiesz to po co gadasz? -.-

MagdalenaPatterson

h3h3h3hh33hh3h3h3 xdd

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

ni ch*ja

ocenił(a) film na 10

do szkoly gnoju hahaahhahahahauhheuheuehe po pierwsze nie rozkazuj mi, po drugie gnoju hhahahhahaha jaki wiesniak, juz koniec roku alee tak, masz racje jade na Hawaje z zeszytem z matmy, pzdr.

użytkownik usunięty
loooolz1234

a od września znowu ławka, zeszyt i sprawdziany :)

Ale dopiero jest 28 czerwca jeszcze 2 miesiące i dwa dni :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

haahhahaa, jaki ty wkurzony *________* . Och, ty przeklinasz ! Jaki ty oryginalny xd

użytkownik usunięty

zasrana powiadasz...ja to nie ty zeby sie obsrać

ocenił(a) film na 10

tak, MASZ COS DO NAS PAJACU ?!!!

malDziony

no ja jeszcze nie wiem czytałam fragment to prawda że się ożenił i miał dzieci?

ocenił(a) film na 10
Ilka09890

tak , to prawda :) :)

Ev87

ja cie.. szkoda muszę sobie przeczytać książkę, a ciekawa chociaż ta książka - warta kupienia? :D

ocenił(a) film na 10
Ilka09890

Kupiłam na allegro za 30 zł, przeczytałam w ciągu 3 wieczorów ( góra po 2 godziny) a teraz leży na półce i obrasta w kurz. Ogólnie warto kupić ;)

Ev87

aha okey dzięki :D a tam jest że można kupić 2 książki razem właśnie te "Ciepłe ciała" i "Wiecznie żywy" <tego samego autora> to obydwie są takie same czy się trochę różnią bo na jakiejś stronce pisało że są najczęściej kupowane w parze. to którą kupić? :P

ocenił(a) film na 10
Ilka09890

to jedno i to samo, tylko te tłumaczenie - wiecznie zywy jest nieprawidłowe, kup cieple ciala ;) ja taka mam albo jak malDziony napisała przeczytaj online za darmo! :)

Ilka09890

ja przeczytałam online na www.ebooks4you.pl zarejestruj sie i bedziesz mogła swobodnie czytac co zechcesz,aha tytuł ksiązki wpisz:Ciepłe ciała

malDziony

aha dzięki ale wole sobie kupić :D

ocenił(a) film na 6
malDziony

Mam do ciebie pytanko skoro czytałaś książkę. Nie jestem pewna, czy mój egzemplarz ebooka nie jest wybrakowany, czy może książka ma po prostu mało mnie satysfakcjonujące zakończenie. [Spoilers] W samej końcówce Julie ucieka z R ze Stadionu, ścigają ich samochodami, otaczają/ochraniają ich zombiaki, a następnie ludzie postanawiają zbadać co się dzieje i mamy scenę z Norą i M. Następnie jest przejście od razu na lotnisko i te dzieciaki rozklejające zdjęcia oraz Julie i R na kocu podziwiających widoki. To wszystko, czy może coś mi ucięło? Jakoś brakuje mi podsumowania co się dokładnie stało i czy/jak/kiedy R "ożył".

AlexRrR

chyba brakuje ci sceny na dachu,chyba stadionu gdzie Juli i R uciekaja przed ojcem i Szkieletami,Juli całuje R nie wiem czy mam ci dalej pisac ale chyba cos straciłas z tej ksiązki

malDziony

aha R ozywa całkowicie własnie wtedy gdy sie całuja zaczyna Krwawic z swoich "dawnych ran"

ocenił(a) film na 6
malDziony

Ok, dzięki! Spróbuję dorwać jakaś inna kopię albo poszukam papierowej książki :)

użytkownik usunięty
Ilka09890

Moim zdaniem to NAJLEPSZY film na świecie! <3 R jest najsłodszym zombie jakiego w życiu widziałam! *-*
Jednym słowem: " KOOCHAM ^^ "

zgadzam się :D

ocenił(a) film na 5

Współczuję.

ocenił(a) film na 4
Ilka09890

Nie ma się nad czym zachwycać moi drodzy filmwebowicze. Ten pseudo zombie wygląda jak... zwykły ćpun. Beznadziejna charakteryzacja.

Chloe_Carter

nie zgadzam się z tobą, ale każdy ma prawo do swojego zdania :D

ocenił(a) film na 4
Ilka09890

Dokładnie :)

użytkownik usunięty
Chloe_Carter

Każdy ma swój gust :)

ocenił(a) film na 4

;)

Chloe_Carter

"Wyglada jak ćpun" - to samo pomyślałam ;)

Chloe_Carter

Przynajmniej lepiej od ciebie wygląda.

ocenił(a) film na 9
Ilka09890

Tak! Uwielbiam ten film! <3 Byłam dwa razy w kinie i chcę kupić jeszcze książkę ;)

ocenił(a) film na 8
Ilka09890

Film godny polecenia. Pozdrawiam :)

Ilka09890

Przed obejrzeniem tego filmu byłem dość sceptycznie nastawiony. Jednak mile się rozczarowałem. Choć film znacząco odstaje od głównego nurtu jakim są filmy postapokaliptyczne z udziałem zombi uważam że film jest warty obejrzenia. Dotyczczasowe filmy tego typu ukazywały bezrozumnych umarły a ewentualnym ratunkiem był lek. Tu zaś mamy doczynienia z pewnym uczłowieczeniem na samym początku oraz stopniową zmianą zaczynającą się od umysłu czy też może bardziej precyzyjnie uczuć. Potrzebny był poprostu pewien bodziec rozpoczynający reakcję łańcuchową. Mały nacisk narealizm oraz wątki humorystyczne sprawiają iż film nie staje się swego rodzaju przewodnikiem dla ludzi dopuszczających do siebie myśl walki z zombi. Jest poprostu zgrabnie stworzoną historią. Natomiast czy film ten zasługuje na miano najlepszego na świecie odpowiadam NIE. Myślę jednak że obejrzenie go stanowić będzie wspaniałą rozrywkę i miłą odskocznie od głównego nurtu filmów tego typu w których zasadniczym elementem jest walka i krew.

ocenił(a) film na 8
Ilka09890

Komedia. Mnie nadzwyczajnie nie poruszyła ta opowieść, ale ogólnie bdb, polecam i dz. i chł.

ocenił(a) film na 2
Ilka09890

Nie mogę uwierzyć, że tyle osób uznało ten film za dobry.

ShaggyTM

A co nie podoba ci się? W skali 0/10 na ile oceniasz ten film? :)

ocenił(a) film na 2
Ilka09890

Myślę że na 2 zasłużył, według mnie był po prostu słaby.

ShaggyTM

Aha okey każdy ma inne zdanie :D

ocenił(a) film na 2
Ilka09890

Pewnie, że tak. Na przykład mojemu kumplowi się podobał, za co ma w mordę, bo przez niego miałem zmarnowane wyjście do kina :D Wybaczcie, że nie argumentowałem swojego zdania na temat filmu, ale musiałbym chyba skomentować każdą jego sekundę. Nie miałem do tego filmu wielkiej nadziei, ale nastawiłem się chociaż że będzie śmieszny. I nawet tego nie zaoferował. Otrzymałem chyba najbardziej naiwny i kiczowaty romans, przy którym nie zaśmiałem się ani razu. Sceny które miały być poruszające, trzymające w napięciu, zaskakujące, śmieszne, albo po prostu ciekawe, wywoływały we mnie zerowe emocje. Taki właśnie jest ten film: nijaki i nudny, po prostu zero. To tak ogólnie, zawsze można jeszcze opisywać konkretne szczegóły :)

ShaggyTM

hehe..:D aś się rozpisał :D współczuje twojemu koledze :P