Ten kto się zastanawia czy udać się na "Wiecznie żywy" zachęcam. Film rewelacja.!!
??? wytłumacz proszę skąd ta zmiana?:) w pierwszym poście wychwalasz ten film a teraz proszę "nie jest zbyt dobry" :)
No nieźle :) ja jestem skory do zmiany zdania po minimum miesiącach...zazwyczaj latach gdy wracam do tego filmu oglądając po drodze setkę podobnych, w tedy zazwyczaj obniżam ocenę.
no ja długo nie wchodziłam na kompa więc dla tego właśnie teraz zmieniłam decyzję :), szkoda tylko że nie mogę usunąć tej recenzji :( (Ps. dzięki za przypomnienie o zmianie oceny filmu :P)
jakiej recenzji? :) na twoim profilu nie ma żadnej recenzji przecież! :) Albo ja jej nie mogę zobaczyć :/
:) czyli tematu który jak mniemam założyłaś....noo ale wywołałaś nim niemałe poruszenie :) jesteśmy aktualnie na 6 stronie tego tematu :)
Film jest ok ale ktoś, kto pisze że to najlepszy film na świecie jest chyba niedorozwinięty umysłowo!
no nie wiem co mi strzeliło do głowy żeby tak napisać po prostu jak to napisałam to jak chciałam to zmienić to sie nie da więc tak już zostało ;/ a to że tak napisałam to Ku**a nie znaczy że jestem niedorozwinięta umysłowo.!
A to wybacz, bardzo przepraszam, nie chciałem być niemiły. Szczerze powiedziawszy, mnie też trochę poniosło. Bardzo przepraszam.
Boże... Czasami się coś mówi za dużo przez ekscytację, więc nie oceniajcie od razu człowieka.
Film ok, ciekawe spojrzenie na "świat zombie". Szczególnie podobał mi się motyw jedzenia mózgu, dzięki czemu można było poznać przeszłość i odczucia ofiary zombie.
To zamiast mnie oceniać spójrz jak w trakcie postu swoje zdanie zmienia założycielka tematu.
"(...) nie oceniajcie od razu człowieka. " Nie odnosiłem się do Ciebie, tylko ogólnie, poza tym co do tego ma założycielka tematu?
Skoro podpisujesz się pod moją wypowiedzią to do kogo się odnosiłeś?
Założycielka tematu ma to do tego, że to właśnie ja oceniłem jej wypowiedź, pod którą się podpisał. Logiczne?
Wypowiedziałem się ogólnie, podczepiając się pod twoją wypowiedź, jako przykład oceniania ludzi na pierwszy rzut oka.
"Wypowiedziałem się ogólnie, podczepiając się pod twoją wypowiedź" - matko boska, czego was uczą w gimnazjum????
To proponuję podczepić się pod główną wypowiedź a nie drążyć temat dla zabicia czasu.
Co w tym niejasnego? Skoro mam możliwość wypowiadania się pod każdą opinią, będę wypowiadał się gdzie mi się podoba, szczególnie pod takimi opiniami jak twoje.
za to ty jesteś bardzo inteligentny, a twoje wypowiedzi na wysokim poziomie. Najlepiej komentować: "brak logiki, upośledzony umysłowo" itd.
Co za troll. Nie dość że przeprosiłem osobę, wobec której mnie poniosło. Co więcej, dziewczyna sama stwierdziła, że przesadziła ze swoją opinią... a Ty awanturę kręcisz i to jeszcze w nieudany sposób. Weź idź się wyżyj gdzieś.
Skoro jestem trollem to mnie karmisz, bo kontynuujesz rozmowę. Skoro czujesz się wśród ludzi taki inteligentny powinieneś zrozumieć na samym początku, że cię nie oceniam, a wypowiadam się OGÓLNIE na podstawie twojej wypowiedzi - czasami ludzie zamiast pomyśleć co piszą, TYLKO piszą, bez zastanowienia się, że mogą kogoś urazić. Przypomnę: "Film jest ok ale ktoś, kto pisze że to najlepszy film na świecie jest chyba niedorozwinięty umysłowo!". 2 dni później napisałeś: "A to wybacz, bardzo przepraszam, nie chciałem być niemiły. Szczerze powiedziawszy, mnie też trochę poniosło. Bardzo przepraszam." prostą drogą dedukcji, można to zauważyć, ale ty widzisz tylko ataki w twoją stronę. Pozdrawiam.