PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685183}

Wielka Szóstka

Big Hero 6
2014
7,7 168 tys. ocen
7,7 10 1 168286
7,1 55 krytyków
Wielka Szóstka
powrót do forum filmu Wielka Szóstka

Witam!mam pytanko;czy u was są jakieś książki,figurki itp z filmu?ja mieszkam w Poznaniu.obleciałam wszystkie sklepy i w żadnym nic nie ma związanego z filmem.Przecież Disney zawsze wydaje tyle ksiązek!Z krainy lodu jest pełno gadżetów,a Wielka 6?W sklepach zupełne pustki,jakby w ogóle nie było premiery :/ w internecie chociaż coś jest?

ocenił(a) film na 10
ArizonaT

Film jest dość nowy. Może jeszcze nie zdążyli. Poza tym wydaje mi się, że w naszym kraju film ma ciężko :(.

ocenił(a) film na 8
Chantoria

Tu raczej chodzi o skalę. Frozen to drugi największy animowany hit w historii. Big Hero choć lepsze, to nie ma szans na taką skalę...

ocenił(a) film na 10
WielkiMou

Niestety masz rację :(.

ocenił(a) film na 8
Chantoria

Ale nie jest źle, są filmy znacznie bardziej niedoceniane...

ocenił(a) film na 10
WielkiMou

Np. Jak wytresować smoka, które nie dostało oscara mimo swojej niesamowitości ? Tak, faktycznie :). Ale JWS przynajmniej więcej zarobiło.

ocenił(a) film na 8
Chantoria

Big Hero jeszcze powinno powalczyć ze smokami. Coś myślę, że zarobi więcej niż HTTYD czy HTTYD 2...

ocenił(a) film na 10
WielkiMou

Myślę, że zarobi coś pomiędzy- gdzieś 500 000 000 :). Może to tylko takie marzenia...a może się uda :P.

ArizonaT

A ja mam inne zdanie - ciężko znaleźć coś z Krainą Lodu, co nie jest książeczką dla dzieci (poza lalkami Mattela, które nie przypominają zbytnio postaci z filmu). W Carrefourze są dwie zabawki Baymaxa różnych rozmiarów i figurki 10 cm (Wielka Szóstka i Yokai).

ArizonaT

Ja miałem nadzieję na dvd przed świętami, ale się przeliczyłem. Tak a propos ciekawe w jakiej będzie cenie i czy w ogóle będzie w Polsce w sprzedaży?

wilczekstepowy

Może ok. 45zł A w Polse to w lutym,marcu.

LordVader345

A więc trzeba czekać do następnych świąt. :) Do Wielkanocnych. ;)

ocenił(a) film na 9
ArizonaT

film jest stosunkowo nowy i nie zyskał jeszcze zasłużonego rozgłosu i popularności. Właśnie dziś rano byłam i baaaardzo mi się podobał :) trzeba trochę poobserwować, jak to wyglądało z Kariną Lodu, dopiero po jakimś czasie (choć przyznaję, był on stosunkowo krótki i nie dziwi mnie to ^^) zyskał popularność i ludzie od marketingu wiedzieli, że zarobią na tym jak nigdy, myślę, że musimy być troszkę bardziej cierpliwi i dać Wielkiej Szóstce "dojrzeć" na rynku disneyowskich animacji ;)

ocenił(a) film na 7
ArizonaT

Byłem w niedziele w Smyku we Wrocłaiu i byl BayMax w różnych wielkościach

ArizonaT

W ToyRus są 30 cm zabawki za...

ocenił(a) film na 10
ArizonaT

jest komiks big hero 6 w sklepie play ale jest płatny i nie jest podobny do filmu.

ocenił(a) film na 10
AmberPL

a i są jeszcze zabawki.