PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682655}

Wilgotne miejsca

Feuchtgebiete
2013
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16229
6,5 16 krytyków
Wilgotne miejsca
powrót do forum filmu Wilgotne miejsca

Ciekawie i w orginalny sposob ukazana historia... I nie ukrywam bardzo mi sie podoba aktorka
grajaca glowna role...

ocenił(a) film na 6
punisher822_filmweb

Film był ciekawy ale nieco obrzydliwy :-)

ocenił(a) film na 7
klaudeczek_2

KLAUDUSIU film by mogl byc bardziej obrzydliwy bo z tego co wiem to ksiazka na podstawie ktorej powstal scenariusz jest bardziej kontrowersyjna... Niemniej jednak nie zdarza mi sie czesto bym z zaciekawieniem ogladal filmy niemieckie. W tym wypadku film niemiecki mnie zaciekawil. A jak juz mowa o 'obrzydliwych nieco filmach' to koniecznie zobacz 'SRPSKI FILM' tam to dopiero jest jazda...

ocenił(a) film na 6
punisher822_filmweb

Nie powiedziałam ze film był nieciekawy bo był. Mi także raczej czesto sie nie zdarza oglądac niemieckie filmy. Moze warto przeczytac ksiąze aby bardziej zrozumiec film

ocenił(a) film na 9
punisher822_filmweb

mnie się również bardzo podobał, i zaskoczył i w ogóle bardzo dobry i ciekawy film. Oczywiście nie dziwię się tej rzeszy malkontentów, śiętopieprznięcie oburzonych rogalików z dżemem, którzy oczywiście nie wypróżniają się i nie mają seksualności, bo to nasza polska właśnie, taka bez grzechu nieczystości, hehhe

ocenił(a) film na 7
allix111

a tak z ciekawosci zapytam czy jestes KOBIETA czy FACETEM bo po nicku nie wiem...

ocenił(a) film na 9
punisher822_filmweb

Kobietą, oczywiście:-)