Ciekawie i w orginalny sposob ukazana historia... I nie ukrywam bardzo mi sie podoba aktorka
grajaca glowna role...
KLAUDUSIU film by mogl byc bardziej obrzydliwy bo z tego co wiem to ksiazka na podstawie ktorej powstal scenariusz jest bardziej kontrowersyjna... Niemniej jednak nie zdarza mi sie czesto bym z zaciekawieniem ogladal filmy niemieckie. W tym wypadku film niemiecki mnie zaciekawil. A jak juz mowa o 'obrzydliwych nieco filmach' to koniecznie zobacz 'SRPSKI FILM' tam to dopiero jest jazda...
Nie powiedziałam ze film był nieciekawy bo był. Mi także raczej czesto sie nie zdarza oglądac niemieckie filmy. Moze warto przeczytac ksiąze aby bardziej zrozumiec film
mnie się również bardzo podobał, i zaskoczył i w ogóle bardzo dobry i ciekawy film. Oczywiście nie dziwię się tej rzeszy malkontentów, śiętopieprznięcie oburzonych rogalików z dżemem, którzy oczywiście nie wypróżniają się i nie mają seksualności, bo to nasza polska właśnie, taka bez grzechu nieczystości, hehhe
a tak z ciekawosci zapytam czy jestes KOBIETA czy FACETEM bo po nicku nie wiem...