PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682655}

Wilgotne miejsca

Feuchtgebiete
2013
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16228
6,5 16 krytyków
Wilgotne miejsca
powrót do forum filmu Wilgotne miejsca

niby promują zachowanie tej kobiuety jako realistyczne i mówią, ze wiele kobiet tak eksperymentuje,
ale to bzdura.
Chciałbym poznać taką Helen, ale spotkać ładną i tak zboczoną kobietę jest zwyczajnie niemożliwe.
zapraszam do dyskusji na ten temat

ocenił(a) film na 7
MartinHart

zboczoną? zboczoną???
dzień dobry Panu, kobiety mają seksualność również

yourpersonaljesus

mają, ale żucie mastki itp to perwersja już.
Zauważyłem, zę zboczone i bardziej seksualnie aktywne sa brzydsze i grubsze kobiety, takie, których mało kto chce/.
Nie chcę jechać stereotypami, ale te ładne lubią kusić, ale nigdy nie robią ostrych seksualnie rzeczy i zazwyczaj sa mniej dostępne

ocenił(a) film na 7
MartinHart

może Pan, Panie nie jest wystarczająco ładny i chudy. a może Pana idealne kobiety nie chcą uchodzić za "zboczone" po tym jak czytając takie wpisy jak pański wydaje im się, że wstyd się powąchać lub oblizać

yourpersonaljesus

ja jestem akurat brzydki, ale jestem tez świetny w podrywie.
podrywie alkoholem(ściślej mówiąc|).
Bohaterka filmu , jak to w filmach bywa jest atrakcyjna, a nie dość, zę takie wąchanie się itp się nie zdarzają często, top rpzeważnie u kobiet brzydkich, bo takie mają większy pociąg seksualny, bo mało kto je chce, więc podnicenie u nich jest wielkie.
I zazwyczaj kobiety brzydzą się przeciez płynów jak sperma czy zbrukanej czekoladki z pupki
Raczej wszystkie praktycznie

ocenił(a) film na 7
MartinHart

podrywie alkoholem? radzę się zastanowić nad sobą. podryw alkoholem to nie podryw. to wstrętne.

sunlandic_twin

inaczej nie mam szans na pójście z łądną do łóżka

MartinHart

o. mój. boże.

MartinHart

BUAHAHAHAHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MartinHart

Piszesz tak jak byś chciał poznać dziewczyne tylko do seksu. na swoją atrakcyjnością można popracować,nie trzeba być przystojnym żeby spodobać sie dziewczynie,można czyms innym zaimponować. np.poczuciem humoru.Ja nie uważam się za przystojnego ale wiem że są dziewczyny którym sie podobam i jesteśmy znajomymi. dla jednych dziewczyn możesz być brzydki,dla drugich możesz sie podobać. zależy jaki kto ma gust. Wydaje mi sie ze masz niską samocenę o sobie.

sunlandic_twin

ale odpowiedz czy normlane jest jedzenie czegoś z odbytu? jesteś kobietą? ja bym się brzydził kobiety która wyciera mordkę tamponem, czyimś.

MartinHart

ciekawe czy sam byś skosztował czekoladki z pupki cwaniaczku -_-

yourpersonaljesus

"może Pan, Panie nie jest wystarczająco ładny i chudy."
Czyżby ugodził w czuły punkt?

ocenił(a) film na 7
DramaticBrony

hihihi moje czułe punkty są baaardzo daleko poza Panów zasięgiem

yourpersonaljesus

czy Pani czułe punkty są wilgotne?

yourpersonaljesus

Bo jesteś za gruba żeby tam dosięgnąć?

Gyp

10/10 za ten post, proszę pana

MartinHart

A dziękuję, dziękuję

Gyp

Gdzie się podział szacunek do innych osób? Czy naprawdę, nie nauczono żadnego z Panów, że teksty na poziomie podstawówki nie przystoją osobom kulturalnym?

Patrząc po tym, co Pan wypisuje, nie dziwię się, że kobiety chcą się z Panem przespać dopiero po alkoholu. Aż mi wstyd, jak czytam Pańskie wypociny.

felices

Aż mi wstyd że jesteś taka głupia lub ślepa

felices

Tak im pocisnęłaś że nie wiedzą w którą stronę mają uciekać. :)

użytkownik usunięty
felices

:D A ja się z nim zgadzam. Trudna do zaakceptowania, ale PRAWDA o brzydkich i zboczonych laskach,które do tego lubią oczerniać te ładne.

Gyp

10/10 za chamstwo i prostactwo, gratuluję!

Robaczek_12

Dziękuję, ale feministkom tak trzeba odpowiadać

Gyp

Nie widziałam w jej wyp. niczego co by mogło wskazywać na feministkę, natomiast pan Martin to sziwinistyczna świnia która traktuje kobiety jak przedmiot, więc należało jemu się, wiem bo sama miałam z nim do czynienia.

Robaczek_12

Sziwinistyczna! Sziwiwizm sziwiwizmowi nirówni!

Gyp

O jezu.....że też przykładasz uwagę do jakiś literówek, które popełniłam poprzez szybkie pisanie....bądźże bardziej poważny!

Robaczek_12

Czy ja Ci wyglądam na poważnego człowieka?

Gyp

Nie, ale wymagam przynajmniej ociupinki poważniejszego zachowania.
Z góry dziękuję.

Robaczek_12

Nie dziękuj bo się go nie doczekasz

Gyp

No wiadomo, nie ma czego nawet.

Robaczek_12

Nie ma czego?

Gyp

Nie ma czego nawet się doczekać, bo czegoż to można wymagać od takiego niedojrzałego pionka.

Robaczek_12

A czegoż można wymagać od zagorzałej feministki która już kilka razy zadźgała monitor?

Gyp

O kim Ty teraz piszesz? do mnie się rzucasz czy piszesz o tamtej userce?

Robaczek_12

A co to za różnica? Jesteście siebie warte

Gyp

Płytki facet^
Nara.

Robaczek_12

O właśnie, daj upust swoim emocjom!

Gyp

Przecież to ty zacząłeś mnie przezywać od feministki tylko dlatego, że napisałam prawdę o twoim chamskim i prostackim poście.
Jeśli kogoś obrażasz licz się z tym że ktoś i ciebie może obrazić i nie dziw się teraz jak mała dziewczynka.

Robaczek_12

Rzecz w tym, że zrobiłem to co każdy facet powinien zrobić na moim miejscu i jestem z siebie dumny. Pokazałem kobiecie jej miejsce, nie widzę w tym nic złego.

Gyp

W jaki sposób pokazałeś gdzie jej miejsce? siedząc na d** przed kompem i pisząc posta haha, no to się uśmiałam, ale czego się dziwić, tylko was faceci na tyle stać - dużo mówicie, mniej robicie, przy okazji pokazując jakim prostactwem darzycie.

Robaczek_12

Fakt, siedzę na pupie pisząc posta, słabo. Muszę faktycznie wziąć ten nóż i zacząć dźgać nim monitor. Uspokój się feministko, bo taka nienawiść płynie z Twoich wypowiedzi że aż mam ochotę kogoś zabić tylko je czytając

Gyp

A to to już twój problem nie mój że cię to wkurza.....Ja z tobą piszę jeszcze tylko dlatego ze mi się nudzi i dla rozrywki a to że ty to tak interpretujesz....to tylko twój problem.

Robaczek_12

Feministkom w nocy zazwyczaj się nudzi, chyba że zaczynają wyżynać bezbronnych niewinnych mężczyzn

Gyp

Dobra to idę.
Żegnam.

Robaczek_12

No nareszcie! Z nożem przy gardle nie da się rozmawiać

Gyp

Ale uważaj, bo jak już ze mną zacząłeś...ojjj ;D

Robaczek_12

Błagam, powiedz że nie czeka mnie kastracja

Gyp

Hm...a może być coś gorszego?

Robaczek_12

Nie wiem, oświeć mnie
Boję się nawet myśleć co zrobiłaś wielu biednym facetom

Gyp

To lepiej nie myśl, bo dobrze ci to wychodzi.