PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633586}
5,8 592  oceny
5,8 10 1 592
Wirusowy czynnik
powrót do forum filmu Wirusowy czynnik

mozna sobie sciagnac. Polecam, naprawde warto.

ocenił(a) film na 9
morgoth_1973

Dawno nie widzialem tak znakomicie zrealizowanego akcyjniaka made in Hong Kong (mimo iz krecony glownie w Kuala Lumpur :)
Fantastyczne sekwencje strzelanin i poscigow, mnostwo twistow i tylko sama koncowka pozostawia wyrazny niesmak

ocenił(a) film na 7
-Grail-

Podpisuję się pod tymi postami ręcami i nogami, film naprawdę świetnie zrealizowany, fakt że to głownie azjatyckie kino akcji okraszone dla odmiany nie histroią miłosną a historią rodzinną, przypadł mi do gustu w sumie pod każdym względem, wiadomo ktoś zjedzie że płytki że to już było ale co tam, od siebie daję mocne 7+/10 i oczywiście polecam!

ocenił(a) film na 7
Shade83

Mi również film się podobał, nie za bardzo lubię tak rozbudowane wątki rodzinne w takich filmach, ale taki urok azjatyckich filmów. Bardzo podobał mi się za to motyw gdy główny bohater na początku filmu opowiada o śnie, gdy tonie i nie widzi twarzy tego kto go ratuje i na końcu jak mówi że już wie kto to był. Ode mnie 7/10

ocenił(a) film na 7
morgoth_1973

ma ktoś napisy na 2CD polskie???

morgoth_1973

Gdzie jest w tej sieci jeśli można, ponieważ ja go znaleźć nie mogę ;(

Demarest

http://tnttorrent.info/torrent/The.Viral.Factor_2012_DVRip_XviD_Lektor_PL-ivo_zi zo5_D-T__440302
Widze ze jest juz lektor, ja go widzialem z angielskimi napisami.

morgoth_1973

Dzięki. Jakość trochę słaba 700MB na 2h. Film jest z pl napisami i pl dubbingiem kropka w kropkę jak napisy, tj. "muszę dowiedzieć się kim jest <iii>", "THE VIRAL FACTOR <BE>". Zdecydowanie lepszy byłby w wersji [eng]. Ogólnie polecam, całkiem niezły.