PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=640181}

Wojtek. Niedźwiedź, który poszedł na wojnę

Wojtek: The Bear That Went to War
2011
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2666
Wojtek. Niedźwiedź, który poszedł na wojnę
powrót do forum filmu Wojtek. Niedźwiedź, który poszedł na wojnę

NUDNE ,SMETNE i z ciekawego tematu robia ZERO .po 15 minutach wylaczylem bo nie znosze filmow dokumentalnych zrobionych w tym nedznym polskim stylu.niech te glaby zobacza pare filnow dokumentalny BBC i sie naucza jak zrobic film ktory zainteresuje zwyklego czlowieka BBC ,PLANET i wiele innych szanujacych sie telewizji potrafi zrobic z bele tematu cos co czlowieka zainteresuje A TU CIEKAWY TEMAT I WYLACZAM

ocenił(a) film na 9
skorpionmj1

Facet, jeśli nie potrafisz ocenić filmów obiektywnie, to nie komentuj - w filmach dokumentalnych nie liczy się tylko "smętny" styl. Sam z reguły nie komentuję, ale ta twoja ocenka była na samej górze listy, więc nie mogłem się powstrzymać. Niby o jej poziomie świadczy interpunkcja i majuskuła, no ale po prostu nie mogłem. Pokój z tobą, che-dolfie

ocenił(a) film na 8
sonarinho

Mily, cieply film. Glosy sprzeciwu mozna skwitowac usmiechem politowania.

ocenił(a) film na 1
Qjaf

jak ktos wycenia "kevina samego" na arcydzielo nie powinien rzucac kamieniem w innych

ocenił(a) film na 8
skorpionmj1

Jak ktos ma Hitlera i Che w awatarze to...no nawet nie trzeba konczyc.

ocenił(a) film na 1
Qjaf

moglo byc gorzej...moglem miec kevina...

ocenił(a) film na 8
skorpionmj1

Jestes trolem gosciu, internetowym 0. Zegnam.

ocenił(a) film na 8
skorpionmj1

Wiesz inteligencie ze ten film jest połączeniem TVP i BBC. Więc jeśli Ci się nie podoba to miej pretensje również do BBC.

skorpionmj1

kolejny ojscolek co nie umie docenic odmiennej opinii. Zajme sie wami smierdziele.

ocenił(a) film na 7
skorpionmj1

to bardzo dobry dokument, świetnie zrobiony - takie jest moje zdanie. z przyjemnością obejrzę o Wojtku film, gdy tylko powstanie. to bardzo ciekawa historia dla każdego. a ty, drogi skorpionmj1 nie prowokuj ludzi, bo choć nikt nie ma ochoty kłócić się z jedenastolatkiem to robi to, kiedy taki smarkacz czuje się bezkarny.

interrupter

próba uświadomienia bezkarnemu że jest (prawie) bezkarnym, nie jest dobrym pomysłem ;)

ocenił(a) film na 7
Kozarnikus

wiem. człowiek się namęczy, a rezultatów brak.

ocenił(a) film na 8
interrupter

Na Fin. Ktoś wiedział o Wojtku? Jeżeli już teraz wie , mnie to wystarczy . Znać choć trochę tej pięknej historii . Tu już ocena się nie liczy tylko wiedza . Dokument nie ma się podobać tylko dać nam wiedzę o pewnych sprawach. Dok. rzetelny , prawdziwy. Papa

ocenił(a) film na 8
skorpionmj1

no po 15 minutach faktycznie możesz oceniać jaki był ten film, z resztą nie warto się rozdrabniać nad wypowiedzią taką jak Twoja

ocenił(a) film na 1
skorpionmj1

po co te personalne jazdy wam potrzebne.czy nie mam prawa do wlasnej opinii nawet jesli jest najglupsza i pisana z bledami? otoz mam ! kiss jub jub pai yet gaan