NUDNE ,SMETNE i z ciekawego tematu robia ZERO .po 15 minutach wylaczylem bo nie znosze filmow dokumentalnych zrobionych w tym nedznym polskim stylu.niech te glaby zobacza pare filnow dokumentalny BBC i sie naucza jak zrobic film ktory zainteresuje zwyklego czlowieka BBC ,PLANET i wiele innych szanujacych sie telewizji potrafi zrobic z bele tematu cos co czlowieka zainteresuje A TU CIEKAWY TEMAT I WYLACZAM
Facet, jeśli nie potrafisz ocenić filmów obiektywnie, to nie komentuj - w filmach dokumentalnych nie liczy się tylko "smętny" styl. Sam z reguły nie komentuję, ale ta twoja ocenka była na samej górze listy, więc nie mogłem się powstrzymać. Niby o jej poziomie świadczy interpunkcja i majuskuła, no ale po prostu nie mogłem. Pokój z tobą, che-dolfie
jak ktos wycenia "kevina samego" na arcydzielo nie powinien rzucac kamieniem w innych
Wiesz inteligencie ze ten film jest połączeniem TVP i BBC. Więc jeśli Ci się nie podoba to miej pretensje również do BBC.
to bardzo dobry dokument, świetnie zrobiony - takie jest moje zdanie. z przyjemnością obejrzę o Wojtku film, gdy tylko powstanie. to bardzo ciekawa historia dla każdego. a ty, drogi skorpionmj1 nie prowokuj ludzi, bo choć nikt nie ma ochoty kłócić się z jedenastolatkiem to robi to, kiedy taki smarkacz czuje się bezkarny.
Na Fin. Ktoś wiedział o Wojtku? Jeżeli już teraz wie , mnie to wystarczy . Znać choć trochę tej pięknej historii . Tu już ocena się nie liczy tylko wiedza . Dokument nie ma się podobać tylko dać nam wiedzę o pewnych sprawach. Dok. rzetelny , prawdziwy. Papa
no po 15 minutach faktycznie możesz oceniać jaki był ten film, z resztą nie warto się rozdrabniać nad wypowiedzią taką jak Twoja