Czy ktoś w końcu poruszy wątek ukrywania pedofilii wśród księży przez najwyższe władze kościoła katolickiego, w tym Wojtyłę czy nadal cisza w eterze?
A. Czyli ja ateista to jestem śmieć tak? Wojtyła jest dla mnie nikim. Chodziłem do dwóch szkół imienia tego typa. Jego kult mnie przeraża.
Grifter uważaj co piszesz, bo film Sekielskich jeszcze nie miał premiery więc takie oskarżenia są co najmniej nie na miejscu
Co niby wiadomo? Udowodniono komukolwiek coś w tej sprawie? Nie rozśmieszaj mnie, nawet jeśli Watykan coś wiedział w tej sprawie, nie znaczy, że JPII był w to wtajemniczony. Spokojnie film Sekielskich jeszcze nie ujrzał światła więc te przypuszczenia to sobie zostaw dla siebie, bo nikogo nie interesuje twoje zdanie.
P.S. Akurat jestem słabo wierząca jeśli chodzi o kościół, ale nie pozwolę na obrażanie takiej osoby jak JPII bez żadnych dowodów, bo ktoś coś przypuszcza.
Nie trzeba filmu Sekielskich, poczytaj sobie raporty na ten temat. Spływały przez lata do Watykanu do rąk papy, a ten to chował.
Takiej osoby? Czyli jakiej? Wojtyła to zwykła wydmuszka, człowiek nikt, który miał dobry PR.
Dobra widzę, że dyskusja z takimi osobami jak ty nie ma sensu. No chyba, że chcesz mieć kolejne komentarze zablokowane.