PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296270}

Wpadka

Knocked Up
2007
6,1 99 tys. ocen
6,1 10 1 99391
6,6 25 krytyków
Wpadka
powrót do forum filmu Wpadka

Nie wiem czemu obejrzałem ten film do końca. Mogłem w tym czasie zrobic coś bardziej ciekawego np. policzyc do miliona albo pogapic się w sufit. Film jest naprawdę nudny a żarty jak już śmieszą to w niewielkim stopniu. Przez cały film nic się nie dzieje i jest on strasznie mdły. "Prawiczek" był o niebo lepszy.

ocenił(a) film na 4
philly

Zgadzam się z Twoją opinią. Po sukcesie tego filmu, spodziewałem się czegoś więcej.

40-letni prawiczek mimo iż też nie był super, to śmieszył przynajmniej w kilku momentach. Wpadka trwa 2 godziny (męczarnia!), a śmieszy może raz...

użytkownik usunięty
markus_89

Najlepiej nie wychodzić ponad poziom American Pie... A nie myśleliście może że to nie miało być zabawne? To że ktoś napisał że to jest komedia romantyczna to jeszcze niewiele znaczy.

ocenił(a) film na 2
philly

Skomentuję połowę filmu, bo była tak nudna, że kolejna godzina tego G by mnie zabiła. Ten film jest nudny, dodatkowo powiem że jest nudny i nudny jak flaki z olejem. Szkoda czasu na to. Lepiej podłubać w nosie, pooglądać reklamy na youtube albo robić cokolwiek bardziej interesującego niż oglądać ten film.

ocenił(a) film na 7
grossus

Z lekką nieśmiałością podchodziłem do tej pozycji, bo myślałem, że dostanę humor typu America Pie. I wszyscy, którzy się tego spodziewali zostali rozczarowani! Ja osobiście rozczarowałem się bardzo milutko:) Problemy z dorosłością i odpowiedzialnością pokazane zostały w lekki i przyjemny sposób. Humor na odpowiednim poziomie! Teksty i gra aktorska nie żenują! A to już dużo jeżeli chodzi o amerykańskie komedie. Polecam wszystkim, którym szarlotki i niesmaczny humor już się znudziły.
Pozdro.