PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296270}

Wpadka

Knocked Up
2007
6,1 99 tys. ocen
6,1 10 1 99391
6,6 25 krytyków
Wpadka
powrót do forum filmu Wpadka

naciagane 4/10

ocenił(a) film na 4

Zobaczylem ten film bo byl wsrod najlepiej ocenainych w jakims amerykanskim zestawieniu i pomyslalem, ze warto to sprawdzic mimo, ze sam pomysl na film jakos mnie nie przyciagal.
Niestety - nie zostalem pozytywnie zaskoczony - glowny watek jak dla mnie zupelnie nieciekawy. IMHO film jest przeznaczony dla bardzo waskiej grupy ludzi, moze podobac sie tylko rodzicom i to w dodatku mlodym bo starsi beda zniesmaczeni oblesnymi "gagami". Owszem - było kilka smiesznych akcentow, ktore mnie rozbawily ale tylko "kilka" i nie byly one w stanie poprawic ogolnego wrazenia.
Jesli chodzi o pozostale aspekty - nie podobala mi sie gra aktorska glownego bohatera, strasznie sztuczny mi sie wydawal. Muzyka nawet niezla - tutaj daje maly plusik ;) i jeszcze jeden plus za role Katherine Heigl i Leslie Mann
- ladne aktorki zawsze troche poprawiaja moje ogolne wrazenie o filmie ;)

Podsumowujac - jesli nie jestes rodzicem, masz ochote zobaczyc jakis smieszny film ale poza Knocked Up masz cos innego do wyboru - to lepiej wlacz "cos innego" :D, jesli masz tylko Knocked Up i nie masz co robic z czasem to mozna zobaczyc ;]... jesli jestes rodzicem albo zamierzasz niedlugo byc to polecam :D