PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296270}

Wpadka

Knocked Up
2007
6,1 99 tys. ocen
6,1 10 1 99391
6,6 25 krytyków
Wpadka
powrót do forum filmu Wpadka

słaby...

ocenił(a) film na 4

ledwo dotrzymałem do końca, nie polecam!

JAN00

noo, było kilka momentów, w których prawie spałam, albo wierciłam się bez celu z myślą "kiedy to się wreszcie skończy?!". Jednak całokształt oceniam na 6, bo nie zapominam, iż było wiele ciekawych dialogów etc. ;)

ocenił(a) film na 4
coucou

popieram, po godzinie oglądania film ciągnie się jak flaki z olejem, zdecydowanie za długi jak na komedię, momentami śmieszny, momentami żenujący np.poród, 4/10 i tak za dużo

ocenił(a) film na 2
JAN00

Też tak mysle, mnie sie do końca nie udało wytrwac.
pzdr

ocenił(a) film na 7
JAN00

nic sie nei znasz i tyle ciekawe jakie filmy cie interesuja w ktorych chyba ciagle sie cos dzieje

ocenił(a) film na 1
JAN00

To i tak więcej, niż udało się mi:| Do chwili oglądania tego filmu starałem się wytrwać na każdym filmie do końca. Ale tej "żenejdy" nie mogłem zdzierżyć. Reżyser dostał tak uniwersalne narzędzie, jakim jest Katherine Heigl i zmarnował je... ręce opadają z szelestem. Za słabe jak na komedię z udziałem Katherine, za głupie na dramat, nie wiem właściwie jak do tego podejść. Po połowie filmu wyłączyłem, bo poczułem się, jakby ktoś wyssał mi mózg przez dupę, o. Matko, co za chała...

ocenił(a) film na 5
byakugan

"Za słabe jak na komedię z udziałem Katherine, za głupie na dramat, nie wiem właściwie jak do tego podejść" - Zgadzam się z tym zdaniem spodziewałem się luznej trochę glupkowatej komedii gdzie wyłącze się na czas oglądania filmu a dostałem chyba najgorszą możliwą rzecz bo dostałem kompletnie glupkowaty i nie śmieszny film, który starał się być ambitny i mieć przesłanie ale totalnie mu nie wyszło.

użytkownik usunięty
JAN00

a ja jestem innego zdania, dobry film relaksujący. 7/10

ocenił(a) film na 1
JAN00

ja w zasadzie też nie wiem jakim cudem dotrwałam do końca, bo takiej tandety dawno nie widziałam...

- nudna schematyczna fabuła oczywiście z happy endem (dodam, że wyssanym z palca, kto w ogóle trzymał kciuki za ten związek?)
- kompletny brak logiki (kto wierzy, że bohaterka naprawdę pokochała takiego cymbała, który to w "cudowny" sposób się "zmienił"?)
- kawały chodnikowe (obleśno-wulgarno-prymitywne) i często powtarzające się, te ciągłe przeklinanie wcale nie jest śmieszne tylko żałosne
- i jeszcze ciągła gloryfikacja ćpunów, nie żeby brać film na zupełnie poważnie, ale po prostu za dużo

no nic kolejny raz przekonałam się, że reklama kłamie...
aż się dziwię, że Katherine Heigl zagrała w takiej szmirze, szkoda jej kariery
ogólnie NIE POLECAM nawet masochistom :)

JAN00

Ja nie dotrzymałam, przysnęłam gdzieś w samym środku filmu, i później też na sam koniec, więc nie poznałam finału tej nudnej historyjki.

użytkownik usunięty
mala_madi

Serio?Ja temu filmowi wystawiłem 9 i jest to jedna z moich ulubionych
komedii

ocenił(a) film na 9

film jest zajebisty... jakby każda amerykańska produkcja komediowa miała taki poziom jak Knocked Up czy reszta filmów z tą obsadą, byłbym wniebowzięty...
jak dla mnie rewelacja..