czy zapoczątkowanie nowego życia można nazwać :wpadką:? Jestem wręcz zniesmaczony:(
Ja przepraszam, to jest według Ciebie komentarz do filmu?
Dziwne.
Poza tym, gdybyś go obejrzał to doszedłbyś do wniosku, że tytuł jest wyjątkowo celny. Pozdrawiam.
Zaleciało LPR-em i młodzieżą wszechpolską ;] Przecież terminu "wpadka" nie wymyślili twórcy filmu, funkcjonuje w języku od dawna.
mysle ze zalecialo osoba ktora ma szacunek do nowego zycia i nie podoba mu sie utrwalanie tego slowa w swiadomosci ludzi - tak trudno to zrozumiec ze kazdy moze wyrazic opinie? a rzucanie wszedzie LPRem juz sie robi nudne
pozdrawiam
Ależ oczywiście, że każdy ma prawo wyrażać swoją opinię, co ja właśnie zrobiłam ;) Ale zmierzamy w niebezpiecznym kierunku dyskusji na temat życia poczętego, które jest tak kontrowersyjne i tak osobiste, że chyba rzeczywiście lepiej powstrzymać się od komentarza. A co do LPR-u, to owszem, jest to bardzo nudne. A jeszcze co do słowa, no niestety, wiele takich pejoratywnych wyrażeń jest w potocznym języku i niewiele możemy na to poradzić. Również pozdrawiam, a na film mam zamiar się wybrać w ciągu najbliższych dni - wtedy wypowiem się na temat ;)