"Film oparty na bezpośrednich relacjach uczestników wydarzeń"... Brak szacunku tak oszukiwać widza (wystarczy posłuchać jakże ciekawe teorie o helikopterach użytych w akcji). Ale spoko niech sobie tam powymyślają. Tylko czemu film jest TAK ŚMIERTELNIE NUDNY??? Za punkt honoru sobie obrałem, że zobaczę do końca. Żałuje. Nie oglądajcie jeśli szanujecie swój czas. Już wolałbym sobie puścić Krzyżaków w zwolnionym tempie niż drugi raz zobaczyć ten "film". Z tego nie da się zrobić nawet ciekawego filmu dokumentalnego.
Szkoda że nie użyli ufo które podobno znajduje się w tej strefie 51 poszło by łatwiej. Mnie najbardziej denerwowała bierna postawa osób , tak jak by tylko głównej bohaterce zależało na wyeliminowaniu Bin Ladena , zabieg czysto hollywoodzki.
Oglądaliśmy ten film w więcej osób i z kumplem nazwaliśmy tą kobietę Ryży Pitbul, który jakby mógł to by zagryzł cały Bliski Wschód (na którym nota bene właśnie jestem:P). Wiem, że nie śmieszne, ale po 2h oglądania tej szmiry takie suchary już przychodziły do głowy. Dobrze wiedzieć, że jak USA tam przyszło i usunęło poprzednią władzę, to teraz w Afganistanie mają niższe PKB niż w Korei Północnej z czego największym towarem eksportowym do niedawna było opium...
trudno wysiedziec na filmie? PROBLEM Z PROSTATĄ/ZWIERACZEM WYLECZY CI UROLOG/PROKTOLOG.