PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=632382}

Wróg numer jeden

Zero Dark Thirty
2012
7,1 71 tys. ocen
7,1 10 1 71374
7,3 50 krytyków
Wróg numer jeden
powrót do forum filmu Wróg numer jeden

Jestem ciekawy dlaczego zydko amerykanie w całym filmie pokazując tajne więzienia nIe podają ich nazw tylko jest
jedna Gdańsk Polska. A wy dalej im liżcie dupe postałym żydom ameryksncom zapewne na tym dobrze wyjdziecię. Może
wreszcie dostaniecie wizy hehe. Czy wy jesteście ślepi czy głupi?!?

użytkownik usunięty
tiffo

A ja uważam,że dobrze,że te więzienia były.Muzułmanie zabili kilkaset tysięcy istnień i ci żal jednego zamachowca,którego bito w taki sam sposób w jaki naciskał guziki na bombach.Mi nie żal i niech obrońcy praw ludzi się skarżą,bo dla mnie ta cała siatka terrorystyczna to hołota i powinno się zrobić z nimi to co Samuel L Jackson w Bez Reguł,bo oni w imię wiary mordowali,a normalni ludzie dla zasady,że gnoi trzeba zwalczać tym samym.

Czy ty zrozumiałeś to co napisałem??? (sory za błędy piszę z tetelefonu). Jedziesz po muzulmanach a pomyśl jak Polacy świętują Powstanie Warszawskie co ty byś zrobił jak by ci ktoś opukowal kraj!!! Kiedy oni będą świętować?? To wszystko jest robota żydów jeżeli tego nie widzisz to jesteś po prostu głupi!!!

użytkownik usunięty
tiffo

Sam jesteś głupi.Żydzi nie mają tym nic wspólnego tylko chory z nienawiści polski patriota głosujący na godzinę W w okupowanej według was Warszawie może tak mówić i nie należy oskarżać ich bezpodstawnie dlatego,że eksperci od Macierewicza tak mówią..

Widzę że nie potrafisz zrozumieć kilku zdań. Ale to już nie mój problem :) A z Macerewiczem i swoje poglądy polityczne wsadź sobie w dupe mnie tym ne zprowokujesz!!!Kłóc się o polityce na onecie z gimbusami o podobnym myśleniu buraku!!!! Wam tylko jedno w głowie!! Szkoda mi takich jak ty :)

użytkownik usunięty
tiffo

To mi szkoda ludzi,którzy wszędzie widzą złych Żydów.Hitler też od tego zaczynał jeden naród jedna potęga jedna racja,a Żydów i Polaków eliminować widzę,że ładnie cię w domu uczono antysemito.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy myślenie i spostrzeganie świata cię boli???

użytkownik usunięty
tiffo

No ja wiem,że ci żal,że nie jesteś tak mądry jak te żydko amerykanie co mają własne wizy.

W grupie mam wizy!! I na pewno jestem mądrzejszy od ciebie gimbusie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oderwij się od kompa zobacz jak świat wygląda może wtedy dotrze coś do twojej pustej głowy

użytkownik usunięty
tiffo

Gimbus to ktoś kto uważa,że całe zło to Żydzi.