A więc mamy wierzyć w śmierć Osamy.Skoro tak to dlaczego Amerykanie nie pokazali ciała.Dlaczego świat nie widział martwego terrorysty.Obama leci w h**a.
a ciało kaczki widziałęś albo hitlera? stanie ci jak pokażą ciało na wizji? nieziemska podnieta bo trupa chce zobaczyć na żywo... ręce opadają
Widać kto lubi takie bajeczczki.Kur** to typowa reakcja ludzi co nie mają nic do powiedzenia i wierzą,że Al kaida wysadziła 11 września wieże oraz,że w Iraku nie chodziło o ropę.Niektórzy też wierzą,że można urodzić dziecko i nie zajść w ciąże jak Maria.
Wydaje mi się, że ze względów czysto moralnych nie pokazali ciała Osamy. Terrorysta nie terrorysta, ale szacunek dla ciała zmarłego się należy. Jest jedno zdjęcie, na dowód że bin Laden nie żyje i to powinno ludziom wystarczyć. Najlepiej byłoby wystawić ciało przed biały dom i "ludzie przychodźcie i patrzcie, to jest dowód", tak? Bez przesady, gdzieś jakieś granice muszą być.
Ok, zapomniałam, zdjęcie jest spreparowane... Jednak nie zmieniam zdania, że jakiś szacunek dla zmarłego się należy i nie powinno się wystawiać tego na widok publiczny.
paul_van_dyk_87 - na wstępie powiem, żebyś darował sobie odpowiadanie mi, bo przypuszczam, że nie warto wdawać się z tobą w dyskusję. Po prostu zauważyłem, że oceniłeś Matrixa na 10, ale po tym co tu wypisujesz widzę, że chyba nie do końca go zrozumiałeś...