PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=632382}

Wróg numer jeden

Zero Dark Thirty
2012
7,1 71 tys. ocen
7,1 10 1 71380
7,3 50 krytyków
Wróg numer jeden
powrót do forum filmu Wróg numer jeden

A więc mamy wierzyć w śmierć Osamy.Skoro tak to dlaczego Amerykanie nie pokazali ciała.Dlaczego świat nie widział martwego terrorysty.Obama leci w h**a.

ku.. a widziałeś ciało hitlera? po co tak pytasz i co ci to da?

a ciało kaczki widziałęś albo hitlera? stanie ci jak pokażą ciało na wizji? nieziemska podnieta bo trupa chce zobaczyć na żywo... ręce opadają

użytkownik usunięty
paul_van_dyk_87

Widać kto lubi takie bajeczczki.Kur** to typowa reakcja ludzi co nie mają nic do powiedzenia i wierzą,że Al kaida wysadziła 11 września wieże oraz,że w Iraku nie chodziło o ropę.Niektórzy też wierzą,że można urodzić dziecko i nie zajść w ciąże jak Maria.

ocenił(a) film na 7
paul_van_dyk_87

Akurat cialo "kaczki" mozna luzem znalezc w internecie ;p

ocenił(a) film na 8

Wydaje mi się, że ze względów czysto moralnych nie pokazali ciała Osamy. Terrorysta nie terrorysta, ale szacunek dla ciała zmarłego się należy. Jest jedno zdjęcie, na dowód że bin Laden nie żyje i to powinno ludziom wystarczyć. Najlepiej byłoby wystawić ciało przed biały dom i "ludzie przychodźcie i patrzcie, to jest dowód", tak? Bez przesady, gdzieś jakieś granice muszą być.

ocenił(a) film na 8
Ka406

Ok, zapomniałam, zdjęcie jest spreparowane... Jednak nie zmieniam zdania, że jakiś szacunek dla zmarłego się należy i nie powinno się wystawiać tego na widok publiczny.

Ka406

dokłądni eale ale nie ciągle jacy spiskowcy pieprzą smuty żenada!

ocenił(a) film na 4
paul_van_dyk_87

paul_van_dyk_87 - na wstępie powiem, żebyś darował sobie odpowiadanie mi, bo przypuszczam, że nie warto wdawać się z tobą w dyskusję. Po prostu zauważyłem, że oceniłeś Matrixa na 10, ale po tym co tu wypisujesz widzę, że chyba nie do końca go zrozumiałeś...

ocenił(a) film na 7
Marcineczek91

Widać w tym wątku niektórzy nie potrafią podchodzić do filmu z dystansem :D
Myślicie że w tym filmie zobrazują w 100% jak to wszystko dokładnie było ? :D i pokażą ciało tego szmaciarza osamy żeby wkurzyć jeszcze bardziej islam :D
dzieci, dzieci.