PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=632382}

Wróg numer jeden

Zero Dark Thirty
2012
7,1 71 tys. ocen
7,1 10 1 71380
7,3 50 krytyków
Wróg numer jeden
powrót do forum filmu Wróg numer jeden

Terroryzm

ocenił(a) film na 7

11.09 - Największe kłamstwo tysiąclecia , Ci którzy wieżą ,że jacyś debilni terroryści z
nożami do kartonów napadli na samoloty i je zniszczyli ,już jak widać mają papke z mózgu.
Całe te wydarzenia były pretekstem do wojny nie z terroryzmem ale o ROPĘ . USA przed
11.09 było na granicy bankructwa i tylko konflikt zbrojny je ratował . POZDRO DLA
MYŚLĄCYCH SAMODZIELNIE

ocenił(a) film na 8
jazdon

Gratuluję, ludzie, którzy wierzą w takie rzeczy (walka o ropę, śmieszno się zrobiło), są jeszcze gorsi od tych, którzy całkowicie łykają oficjalne wersje w sprawie WTC.

ocenił(a) film na 7
pawlodar_10

może uzasadnisz bo takie pie*dolenie o dupie maryny nie ma sensu - ja odsyłam na youtube gdzie można znaleźć tysiące dowodów na to iż WTC było wyłożone ładunkami i był to wybuch kontrolowany

ocenił(a) film na 8
jazdon

Kontrolowany, czy nie kontrolowany, nigdy się nie dowiemy. O tę ropę bardziej mi się rozchodziło. To jest jedna z największych głupot jakie można znaleźć i usłyszeć w dzisiejszych czasach.

ocenił(a) film na 1
pawlodar_10

No strasznie glupie. Mamy silniki na wodor, energie sloneczna, prad itd ale caly swiat nadal jezdzi na benzynie i ropie i zatruwa srodowisko. A przeciez amerykanie tacy pro ekologiczni. Ludzie ktorzy rzadza swiatem sa m.in wlascicielami koncernow naftowych. Jak juz wydoja cala rope z ziemi, to bedziemy jezdzic na prad elektryczny. Baterie sloneczne nigdy nie wejda bo to przeciez darmowa energia.

ocenił(a) film na 8
Ibrah

To nie zmienia faktu, że amerykanie nie weszli do Iraku, bo im zabrakło ropy u siebie.

ocenił(a) film na 7
pawlodar_10

Absolutnie nie masz racji , wojna o ropę lub jak chcesz nazwij to inaczej jest i będzie , chodzi o wpływy USA na terenach arabskich w krajach o niestabilnym układzie politycznym , chwiejności rządów, dyktatorów itd.Spójrz na ostatnie wydarzenie w krajach arabskich,myślisz ,że to tak natychmiast świadomość narodowa obudziła się w nich ?Proponuje obejrzeć poszczególne części "Zeitgeist",może tam znajdziesz odpowiedź...

pawlodar_10

przyjżyj się jak zapadł się budynek wtc7 i powiedz mi jeszcze raz: "kontrolowany, czy nie kontrolowany, nigdy się nie dowiemy."

ocenił(a) film na 8
erroid

Bo nigdy się nie dowiemy. Mogę się przyglądać i to nic nie da. Tak samo, jak z lądowaniem na księżycu, tak samo, jak z zabójstwem Osamy i tak samo, jak ze Smoleńskiem (dobra, przesadziłem).

pawlodar_10

z lądowaniem na Księżycu to pojechałeś :) też sądzisz że to był spisek? :D

ocenił(a) film na 8
Einshaew

Są ludzie, i nie jest ich mniej od tych z 9/11, którzy tak sądzą.

pawlodar_10

aha. A jakiś czas temu była grupa ludzi, ba - była cała ludzkość na świecie! która wierzyła, że Ziemia jest płaska, podtrzymywana przez ogromne dwa żółwie od spodu i że wisi na sznurach, które trzymają w dziobach wielkie ptaki i co, mieli rację? Jak nawinął Sokół "nie wszystko co Ci mówi większość jest mądre"

ocenił(a) film na 8
Einshaew

Pogląd na sprawę mamy identyczny, więc nie wiem, czemu akurat mi to piszesz :)

pawlodar_10

ależ właśnie wiemy doskonale - wtc7 zapdał się w kontrolowanym wyburzeniu - nagranie z tego wydarzenia jest niezbitym dowodem w sprawie

ocenił(a) film na 8
erroid

Link?

ocenił(a) film na 7
jazdon

kilka filmików na youtube obejrzałeś i nagle ciebie oświeciło i teraz ty i tobie podobni uważacie się za znawców tematu.

ocenił(a) film na 7
jazdon

taa w drugą strone to samo mozna powiedzieć,tak,tak prezydent wydał atak na WTC,albo za jego plecami to zrobili,oczywiście i co jeszcze,nie ma to jak podpisać rozkaz na masowe ludobójstwo,mało tego na swoich obywateli!By taka operacja miała byc przeprowadzona musi ktoś ja na wysokim szczeblu pozytywnie rozpatrzeć.Ba!I poświęcić gro własnych cywilów plus tych w samolotach!

ocenił(a) film na 7
aronn

a co ich obchodzi jakieś nic nie warte "gro cywilów" przynajmniej populacja sie zmniejszy do czego dążą - skoro dla nich idzie o większą stawkę , btw. większość prezydentów USA (wszyscy po Kennedym) są/byli masonami . Poczytaj troche o masonach i illiminatach ,bo żeś sie za dużo tvn i innego szajsu naoglądał

jazdon

i nie zapomnijmy jeszcze o Szarej Eminencji i New World Order :D Doceniam ludzi, którzy wierzą, że są nad nami wielkie układy sił, o których my, maluczcy nie zdajemy sobie sprawy! Poprawiacie mi humor:D

ocenił(a) film na 7
jazdon

Zgadzam się z Twoim poglądem dco do wojny o ropę, film w jakiś tam sposób jest niewygodny dla kacyków ze "sfer zbliżonych do poinformowanych" ,myślę że prawdy nie dowiemy się już nigdy choć kto wie co jeszcze wygrzebie Assange...