Naprawdę wierzycie że 11 Września to robota Al-Kaidy? Naprawdę wierzycie, że Osamę zabili tuż przed wyborami, jak na zamówienie? Gdzie jest ciało? Dlaczego nie ma zdjęć? A może ciała nie ma? Bo Osama żyje i wcale go nie złapali? A może dostał propozycję nie do odrzucenia? Siedzi gdzieś na emeryturze, ma przykazane nosa nie wychylać... Nikt go nie szuka, bo przecież... nie żyje! :)
A może zabili go już lata temu w Afganistanie? Tam rzucano bomby JDAM na jaskinie - bomby wysysały tlen. Ale część jaskiń potraktowana w ten sposób zawaliła się. Nawet jeśli Osama tam był, to nie ma szans tego udowodnić. Więc zrobiono lipną misję w Pakistanie...
POWIEM KRÓTKO!! AMERYKA SWOJE PLANOWALI ZAMACH 11.09 WTC ZROBILI!! A NIE MUZUŁMANIN!! PENTAGON NIE MA DOWODY I MÓWILI ZE AWARIA KAMERA CZY CZEGOŚ A LUDZIE GINAĆ ZERO!! BO BYŁ REMONTY CZĘŚĆ BUDYNKI PENTAGON...TO WSZYSTKO KŁAMSTWO I PLANOWALI!!! DLACZEGO AMERYKANIN RZUCAŁ CIAŁA OSAMA BIN LADENA W MORZU?? NIE CHCĘ MI WIERZYĆ SŁOWO AMERYKANIN!!! jestem hiszpański;) mam nadzieję ze zrozumiesz co napisałem:)...
tak tak, zabili człowieka który za pół roku tracił stołek robiąc sobie beznadziejny rozgłos. Już prędzej uwierzyłbym, że to Jarek pchnął brata z samolotu by móc na współczuciu wjechać do Belwederu jako nowa głowa państwa. KGB działa wszędzie, zniewala od wewnątrz kraje, a tutaj daje du_py zabijając Lecha na swoim terytorium, że tak powiem, interesujące kontynuuj.
Mądrej głowie dość dwie słowie - rozejrzyj otwórz oczy, nie bądź jak ślepy leming.
ah kolejny światły umysł, który po dwóch zdaniach szufladkuje człowieka. Lemingiem nazywaj sobie wyborców Tuska, mnie można by określić co najwyżej moherem pomimo młodego wieku. Od początku głosowałem na PiS jednak po ich kompromitujących działaniach w skali krajowej i samorządowej ( mieszkam w rejonie Polski gdzie PiS dzierży władzę) doszedłem do wniosku, że nie ma sensu wspieranie głosami ludzi, którzy są tacy sami jak reszta. Na drugi raz argumentuj a nie wyskakujesz z takimi kretynizmami. Pozdrawiam, swoje uwagi o otwieraniu oczy zachowaj dla siebie, tvn i trwam i w ogóle tv nie oglądam, szkoda zdrowia.
Co było w smoleńsku jeszcze przez długi czas się nie dowiemy ale sprawa z 11 września smierdzi na kilomter pooglądajcie i poczytajcie materiały jakie są.
Pierwszy z brzegu ,który pamiętam np. ściana/mur w pentagonie ,w ktory "podobno" uderzył samolot został na krotki czas przed atakiem remontowany w taki sposob zeby go maksymalnie zabezpieczyc przed tego typu atakiem.
Przecież napisał, że jest Hiszpanem. On może nie pisze niegramatycznie w obcym języku, a Ty w swoim ojczystym nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
W sumie wycofuję się :) Szkoda, że nie napisał na samym początku, że jest Hiszpanem. Z podobnymi wpisami Polakow spotykam się tak często, że nie doczytałem do końca.
A ty do tej grupy nie należysz? Skończ z tymi głupimi komentarzami i docinkami bo argumentów nigdy nie masz żadnych.
niedlugo bedzie film o smolensku, wiec polski niezaklamany gniot bedzie mogl dostac nagrode kartofla ;)
hejtujcie hejtucie :D
"Naprawdę wierzycie, że Osamę zabili tuż przed wyborami, jak na zamówienie?"
A jakie wybory wtedy były?
Pfff... Hahahaha... Człowieku... Osamę, wg oficjalnej wersji oczywiście, zabito 2 maja 2011, ok godz. 1.00 czasu lokalnego. Ostatnie wybory prezydenckie w USA odbyły się zaś 6 listopada 2012. Półtora roku to dla ciebie "tuż przed wyborami"? Jesteś trollem czy zwykłym kretynem?
Kretynem to ty jesteś. Gdyby "zabito" Osamę na tydzień przed wyborami, to cała propagandowa machina nie miałaby czasu czasu by się rozpędzić. A tak - mieliśmy wizyty w bazach, odznaczanie "bohaterów", cały ten patriotyczny US-mański pic... filmy, książki. Półtora roku to widocznie wystarczająco w/g ichnich władz, by najbardziej kretyński US-man uwierzył że oto Obama zabił Osamę. Na każdą akcję potrzeba CZASU. Skoro tego nie ogarniasz to jesteś kretynem.
Napisałeś "tuż przed wyborami" i mnie tylko o to chodzi, nie o całą tę sprawę... Nie zauważyłeś? Nie uczą w Tworkach czytania ze zrozumieniem najwyraźniej...
Wszelkie zaś epitety możesz sobie darować, za prosty chłopek jesteś by mi ciśnienie choć o jedną kreskę podnieść.
Zauważ że OSama nie żyje od wielu lat (lub od wielu lat pozostaje żywy lecz odizolowany od świata przez CIA) ale dopiero przed wyborami prezydenckimi w USA postanowiono zagrać kartą jego rzekomej śmierci. To o czymś świadczy i każdy myślący człowiek wie o czym.
Tobie jednak AIDS który nabyłeś od kolegów-pedryli już zaatakował mózg więc nie kojarzysz prostych faktów.
Ja wcale tego nie wykluczam, a wręcz uważam za całkiem prawdopodobne, ale nie o to mi chodziło (wciąż nie dociera, co?). Czepiłem się tylko jednej rzeczy, bo przypuszczałem (a teraz jestem niemal pewien), że szybciej piszesz niż myślisz i nie chciało ci się sprawdzić kiedy były te wybory i kiedy Osamę (oficjalnie) zabito. I przez to ciut się zbłaźniłeś pisząc że było to "tuż przed wyborami".
W sumie nie dziwię ci się, bo pisać szybciej niż myślisz to żadna sztuka... Chyba nawet skrybowie sumeryjscy szybciej ryli w glinianych tabliczkach niż ty myślisz.
Czepianie się słówek to specjalność osób z określonymi problemami i zaburzeniami. Mam szczęście ze nie należę do twojej rodziny - życie z kimś takim to musi być udręka. :)
Tyle że to "słówko" zmieniało sens całego zdania (jeśli nawet nie całej wypowiedzi), więc ciężko to uznać za pierdołę.
Zaś pisanie szybciej niż myślenie, połączone w dodatku z nieumiejętnością przyznania się do błędu oraz nieuzasadnioną agresją (forum "Pokłosia" i "Smoleńska") świadczy o posiadaniu bardzo małych pewnych części ciała...
Diagnozowanie pozostaw mi. Jestem w tym lepszy. :)
No to jak? Do czego jeszcze się dziś przypyerdolisz?
Na pewno nie do wspomnianych części twego ciała - one, w odróżnieniu od tego "tuż przed wyborami", są nic nieznaczącym drobiazgiem...
Weź prysznic i popsikaj się dezodorantem. Zapewniam, że przestaniesz wyczuwać. No, chyba że tym dezodorantem Hugo Boss będzie... Poza tym z takimi wymiarami zainteresowałbyś jedynie (krypto)pedo-geja, tudzież jakiegoś miłośnika osobliwości.
Oooooo... znowu to samo! Jaki tam "krypto"... obleśny pederasta po prostu! :)
Weź przestań mnie molestować! :)
Jedno pytanie. Co za różnica w co MY wierzymy czy nie? Nigdy nie dowiemy się prawdy a oni na górze i tak robią swoje.