PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467091}

Wrogowie publiczni

Public Enemies
2009
7,1 178 tys. ocen
7,1 10 1 178062
6,2 41 krytyków
Wrogowie publiczni
powrót do forum filmu Wrogowie publiczni

Do tych co oglądali

użytkownik usunięty

Czy film jest fajny.Z góry dziex za odpowiedz

ocenił(a) film na 7

Dołaczam sie do prośby. Po przeczytaniu zapowiedzi filmu, mam co do niego wysokie oczekiwania. Piszcie czy film się Wam podobał. Tylko bez żadnych spojlerów.

kaczor54

Fajny, na końcu ginie.
Sory, ale był za krótki.

Persona_non_grata

KURWA, PISZ SPOILER BARANIE!

ocenił(a) film na 8
MR_ciachciach

spoiler- ginie na koncu!!!

Persona_non_grata

To spoiler takiego samego rodzaju, jak to, że w "Titanicu" tonie statek. Gdzieś na forum jest taki post :)

ocenił(a) film na 8
ravensecond

kur..wa po co pisales wlasnie mialem obejrzec Titanica :D

ravensecond

Z tą różnicą, że o tytanicu słyszeli wszyscy. A o tym gangsterze nie słyszałem. Można się było domyślać, ale skoro już chce się coś takiego powiedzieć, to się pisze "spoiler"!

Persona_non_grata

niby takie oczywiste...ale jak ktoś chce iść na film zupełnie nie czytając spojlerów to nie ma szans

tenszin

Przecież to jasne, że Dilinger zginie. Skoro mamy do czynienia z filmem opartym na faktach to bez sensu rzucać się o spojler:P

Gelu_2

Tak. Ważna jest jednak znajomość faktów. Bo widzisz, nigdy nie interesowałem się jakoś historią gangsterów. A w szkole raczej też o tym nie wspominali. Więc wybacz, ale sam na świecie nie jesteś, a wymaga się spoilera, jeśli nie chce się komuś popsuć zabawy. Więc sam się nie rzucaj!

użytkownik usunięty

Eh:/ No właśnie, spoilery nie są mile widziane, ten ktoś powinien się czegoś nauczyć:/ Film, według mnie fajny, ale w sumie żaden spoiler bo znając historię prawdziwego Dilingera wiadomo jak się skończy:)

Film jest świetny. Boski. Rewelacyjny.
Nic dodać, nic ująć.
Gorąco polecam.

ocenił(a) film na 4
justkinga

4/10 nic specjalnego czyli ponizej oczekiwan a walenie 10 jest tu kompletnym nieporozumieniem

ocenił(a) film na 7
arielos

zgadzam się z tymi 10... może to fanki deppa rzucają tymi 10-mi ? dla mnie dobry film, ale żadna rewelacja, największym plusem jest muzyka, 26 zł jak za taki film, to mimo wszystko trochę dużo :P

nastawiłam się na coś genialnego. nie zawiodłam się.

ocenił(a) film na 7
agnieszko

TO nie było Genialne kino :D TYLKO parę momentów było świetnych ,reszta przeciętnie (Dziś byłem w kinie).

ocenił(a) film na 10

Może być da się obejrzeć aczkolwiek nic nadzwyczajnego spodziewałem się czegoś o wiele lepszego !!!

ocenił(a) film na 10

Jestem świeżo po seansie i mogę stwierdzić, że naprawdę ciekawy i warty obejrzenia...osobiście polecam :)

użytkownik usunięty

Niedawno co obejrzałem i ,film jest dobry może nie rewelacyjny ale naprawde dobre kino akcji.

ocenił(a) film na 8

Do tych co oglądali

http://www.youtube.com/watch?v=bx_mQctz944

znajome sceny:)

Bale - Człowiek o dotyku Midasa, jakiej roli się nie dotknie zamienia ją w drewno. Z sam film solidny 6/10, może gdyby nie kamera cyfrowa i aktor który coś potrafi w roli Purvisa to ocena byłaby wyższa. Z Bogiem!

ocenił(a) film na 6

Oczekiwałem bardzo wiele. Może troszkę za dużo :) ogólnie film jest niezły ale tylko tyle.

ocenił(a) film na 7

Właśnie wróciłam z kina. Film całkiem całkiem ale oczekiwałam czegoś więcej. Subiektywna ocena 7/10. Byłoby mniej ale tak jak napisano w recenzji film ratuje gra Deepa.

nie zawiedziesz się film jest świetny;) gorąco POLECAM! :)

ocenił(a) film na 10

Nie wiem czego sir tak czepiacie, wróciłem z kina i powiem że film jest genialny. I zawsze znajda się osoby co znajdą dziurę w całym.

ocenił(a) film na 9

Bardzo dobry film.Choć finał jest znany,to i tak ogląda się bardzo
dobrze.Nie odczuwalne prawie dwie i pół godziny w kinie.Mimo że widziałem
już lepsze filmy Manna,to i tak gorąco polecam. 8,5/10 Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4

ja się baardzo zawiodłam;///

4/10