PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467091}

Wrogowie publiczni

Public Enemies
2009
7,1 178 tys. ocen
7,1 10 1 178061
6,2 41 krytyków
Wrogowie publiczni
powrót do forum filmu Wrogowie publiczni

Hehe, moze mi ktos wytlumaczyc jedna rzecz?? Otoz: film nie mial jeszcze premiery w Polsce, nie ma go na liscsie "top swiat"...
To jakim cudem ma ocene: 9,59 - Arcydzielo!?? (toz to wiecej niz Ojciec Chrzestny part I lub II...). Rozumiem jakby jakies 10 osob oddalo z niewiadomego powodu glosy to O.K. ale jak 123 osoby raptem oddaje tak glos to troche smieszne/dziwne... Osobiscie nic do tego filmu nie mam - nawet sam sie wybiore do kina go zobaczyc bo takie "tematy" (Chlopcy z ferajny, Dawno Temu W Ameryce) niezmiernie mnie kreca, ale troche mnie to smieszy ta cala sytuacja ;)

ocenił(a) film na 8
czacza2000

Może ktoś mieszka w innym miejscu niż Polska gdzie wszystkie premierty mamy o wiele później? ;)

sir_wrzosek

kolejny głąb, który myśli, że tylko w Polsce można obejrzeć ten film, jest cała masa Polaków za granicą, która miała okazje obejrzeć ten film, pomyśl troche- to nie boli,

ocenił(a) film na 7
bzyku911

No i trzeba od razu bulgotać i wyzywać ludzi od głąbów? Może nie przyszło mu to akurat do głowy. Troche dystansu.

ocenił(a) film na 10
Innoame

To mógł przejrzeć tematy i zauważyć, że takich wątpiących jest więcej.

killerqueen_

Mógł, tak samo jak osoby, które wyzywają od głąbów i debili z byle powodu <dla sportu chyba> Mogą sobie darować naskakiwanie. Każdy może się pomylić, a takie przepychanki tylko psują atmosferę i zamiast rozmawiać o filmach w wielu wątkach forumowicze żrą się jak psy. Jak się komuś nasuwają przekleństwa i wyzwiska to niech sobie złorzeczy do ściany. Po co pisać skoro to wymaga więcej fatygi i wprowadza nerwowy klimat.

ocenił(a) film na 9
czacza2000

a np. takim cudem, ze ja wlasnie wrocilem z seansu w... irlandii :P