PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467091}

Wrogowie publiczni

Public Enemies
2009
7,1 178 tys. ocen
7,1 10 1 178062
6,2 41 krytyków
Wrogowie publiczni
powrót do forum filmu Wrogowie publiczni

Po raz kolejny zresztą. Nie oglądajcie tego gówna, szkoda czasu. Banał goni banał.

goodfiles26

gówno to ty masz w mózgu. właśnie miałem obejrzeć sobie ten film psi zwisie.

ocenił(a) film na 8
goodfiles26

lecz sie człowieku, bez spojlerów ej, tu wchodzą ludzie którzy chcieliby obejrzeć ten film bez Twojej zasranej pomocy :/

SooSoo

Przecież to chyba nie spoiler a raczej złośliwa uwaga na temat jakości filmu.

ocenił(a) film na 1
MorganaBlackcat

chamski spoiler, ban

ocenił(a) film na 2
goodfiles26

chamski to jest ten film ;/ człowiek ogląda i się męczy, zastanawia sie nad jedny, niby tacy dobrzy aktorzy a zagrali jak gwiazdy filmów klasy C, do tego nudny, technicznie w ogóle nie dopracowany, montaż kiepski, a ujęcia kamer to żal.pl

OMIJAĆ SZEROKIM łukiem, nie dajcie sie nabrać na komercie i reklamę, że ten i ten gra ,a ten jest reżyserem, film po prostu słaby

UPADLY_WIDZ

Zgadzam się. Mdły. Nic, co przwiązałoby moją uwagę. Ani ujęcia, ani muzyka. A o grze aktorskiej się nie wypowiem, choć też mnie rozczarowała.

ocenił(a) film na 7
goodfiles26

Hej, a co Wam przeszkadza, żeby inni sami obejrzeli i ocenili? Ja wczoraj oglądałam i jestem bardzo zadowolona. A Johnny jak zwykle świetny. O gustach się podobno nie dyskutuje ;)

ocenił(a) film na 9
ally_lp

Popieram ally_lp

goodfiles26

wielkie, kurwa, dzięki za pomoc, normalnie uratowałeś kilkadziesiąt minut mojego życia

misternick

To jest ironia na temat zagrania stworzonej przez Deppa roli Dillingera a nie zdradzenie i tak ogólnie od kilkudziesięciu lat znanego bo autentycznego zakończenia które naprawde warto zobaczyc bo jest jedna z lepszych scen w filmie .

MorganaBlackcat

OMG. wkręciłam sobie, że dillinger to drugoplanowa postać, depp gra jakąś inną, i że to paskudny spojler.
):

użytkownik usunięty
goodfiles26

Fajny opis filmu... udało Ci się podpuścić kilku buraków. ;)

totalnie koleś (((: