PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467091}

Wrogowie publiczni

Public Enemies
2009
7,1 178 tys. ocen
7,1 10 1 178062
6,2 41 krytyków
Wrogowie publiczni
powrót do forum filmu Wrogowie publiczni
ocenił(a) film na 9
RysiuMetalDonAkcji

Może nie najlepszy, ale bardzo, bardzo dobry :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
RysiuMetalDonAkcji

Poddaję twój wpis pod wątpliwość. Nie pamiętam aby trzymał w napięciu, nie wzbudzał też burzy emocji. Miło popatrzeć jest na Deppa, który wciela się co i rusz w nowe postaci, ale ciągle jest to ten sam Depp. Jednak dotrwałam do końca i z czystym sumieniem dałam 7, bo choć Wrogów... ogląda się szybko i gładko, to nie umywają się do L'Ennemi Public N.1.

ocenił(a) film na 8
Rudenstein

Popieram "L'Ennemi Public N.1" obejrzałem przypadkiem i bardzo mnie zaskoczył. Film jest w 2 częściach a pierwsza to "Instinct de mort, L" no i rewelacyjna gra Cassela. Obowiązkowa pozycja

ocenił(a) film na 6
RysiuMetalDonAkcji

mam wątpliwość czy jest to najlepszy film akcji jaki powstał

ocenił(a) film na 6
RysiuMetalDonAkcji

nie, no weź..., podejrzewałam, że może być niezaciekawy, ale że nie aż tak...chciałam obejrzeć tylko i wyłącznie ze względu na Bale'a, którego uwielbiam, ale to chyba jedna z jego najgorszych ról, zupełnie bez wyrazu, był chyba nawet gorszy niż w Equillibrum.

ocenił(a) film na 3
RysiuMetalDonAkcji

Mam wątpliwości, bo tutaj nie było akcji...

ocenił(a) film na 5
RysiuMetalDonAkcji

Widać mało filmów widziałeś i nie masz do czego porównywać. Najlepszy film akcji? No proszę cię hehehehe :p

ocenił(a) film na 9
RysiuMetalDonAkcji

Dwie oczywiste wątpliwości: Gorączka, Wróg Publiczny numer 1. Myślę, że parę innych też bym się znalazło.

RysiuMetalDonAkcji

zglaszam twoj temat poniewaz nie jest on zgodny z regulaminem.
bardzo mi przykro..

ocenił(a) film na 7
RysiuMetalDonAkcji

widziałem wiele lepszych filmów akcji.
Myśle że ten jakoś specjalnie mi w pamięć nie zapadnie

ocenił(a) film na 6
kicaj77

Według mnie jest swietny zarówno pod względem technicznym jak i aktorskim. Cotillard i Depp błyszczą tu!