PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467091}

Wrogowie publiczni

Public Enemies
2009
7,1 178 tys. ocen
7,1 10 1 178062
6,2 41 krytyków
Wrogowie publiczni
powrót do forum filmu Wrogowie publiczni

Nudny

ocenił(a) film na 1

W tym filmie nic się nie dzieje... Gość wychodzi z więzienia, potem wraca, potem znowu wychodzi i potem umiera...

chudy94

heheh:) dobre streszczenie filmu , widać takie życie miał słynny Dillinger
,szkoda że tak marnie to przedstawili ,jedyne co mi sie naprawde podobało
to okładka filmu ,natomiast to też zmienili ,chyba żeby pasowało do
swojego słabego klimatu

ocenił(a) film na 10
temteges

Radzę sięgnąć po książkę, na podstawie której nakręcono 'Wrogów' i nie gadać takich głupot, bo aż głowa boli... :)

ocenił(a) film na 6
temteges

Zgadzam się. Film mnie bardzo zawiódł. Nie był ani rzetelną biografią, ani dobrym filmem sensacyjnym o wartkiej akcji, ani filmem bawiącym widza ciekawymi metodami obrabiania banków. W sumie film mało rozrywkowy, nudny i zdecydowanie za długi.

6/10

pozdr Filozof71

ocenił(a) film na 4
filozof71

Filozof71 - właśnie tak bym o tym filmie powiedział, nic dodać nic ująć. Aż dziw bierze że reklamowali ten film jako taki w którym akcja ma zabójcze tempo ale ostatnio zauważyłem że recenzenci nie potrafią źle pisać o filmach :P

ocenił(a) film na 6
pikardil

Nie wiem jacy recenzenci, bo jeśli piszą na zlecenie dystrybutora to chyba nie ma się co dziwić.

pozdr Filozof71

ocenił(a) film na 4
filozof71

Ja o filmach zazwyczaj w TeleTygodniu czytam ;) Dzięki temu jestem w miarę na bieżąco z tym co w kinach wychodzi :) Tam nawet "Poznaj moich spartan" chwalili pisząc "zabawna komedia", jedyne co ich usprawiedliwiało to to że dodali jeszcze "nie dla każdego" ;)