Od ilu lat jet ten film? 16? 18?
I czy mnie jako 15 latka wpuszczą?
Z wielką chęcią na niego pójdę bo się zwiastunem nakręciłem ;p
Dostać się na film dla „dorosłych” to najprostsza rzecz na świecie bo nikt tego tak naprawdę nie pilnuje :P Problem możesz mieć jedynie z kupnem biletu. Wiem, bo kiedyś sam musiałem kombinować.
u nas to raczej problemu nie ma żadnego bo jak w USA puszczaja od 18 to u nas jest od 15 np. Watchmen
No, ale to nie jest przestrzegane. W wieku 13 lat wlazłem spokojnie na film od 15 a różnicę między 15 a 13 latkiem naprawdę widać. I to właśnie jest piękne w polskim kinie. Wydaje mi się, że nie chcą po prostu robić scen i wpuszczają jak leci
mnie kiedys jak mialem 11 lat babka nie wpuscila na kod merkury a bylem z ojcem, czyli tak jakby moj opiekun z ktorym bylem pozwolil mi zobaczyc ten film, a ona i tak nas nie wpuscila. poszlismy do innego kina i bylo wsio ok:D
Filmy to nie alkohol, żeby jakoś szczególnie wieku przestrzegać. To jest raczej tylko taka informacja dla rodziców. A jak małolat koniecznie chce zobaczyć film, to i tak go ściągnie z internetu.
W wieku 15 lat to wleziesz praktycznie na każdy film:). Ale wątpię, żeby ten film miał jakąś bardzo wysoką kategorię, pewnie będzie od 15 lat.
stary. bez problemu wejdziesz na każdy film... ja mając 11 czy 12 lat bez problemu wchodziłem na takie filmy jak "gangi nowego Yorku" czy "pasja"
sorki. na 'pasji' byłem jak miałem 12, na 'gangach(...)' miałem około 10... kurczę... nie zdawałem sobie sprawy, jaki byłem młody... ;/