Sceny Erotyczne...Hej mam dość głupie pytanie:] czy wiecie może czy w tym filmie będą jakieś sceny erotyczne;]?? pytam ponieważ chce na ten film zabrać swoją młodszą siostrę która ma 13 lat i uwielbia Johnnego.... pytam się też dlatego że jeżeli będą to moja siostrzyczka poskarży się "mamusi" ble ble ble itd<jak to nastki robią> i niestety nie będę miała przypływu gotówki przez miesiąc...<moja siostra to wredna mała plotkara i skarżypyta..:// niestety rodziny się nie wybiera..> ehh..no więc nie mogę do tego dopuścić więc was proszę o pomoc;* proszę jeżeli ktoś wie czy te sceny są to pliss odpisz^^
Pozdrawiam i życzę miłych wakacjii^^<moim rówieśnikom zwłaszcza bo mamy o miesiąc dłużej wakacje^^^^>
Jest jedna taka scena ale z nie mozna jej nazwac erotyczna. Spokojnie mozna ogladac z rodzina. Chociaz z drugiej strony zalezy od podejscia, jest troche brutalny. Tylko troche.
13 lat to już spora panna która chyba wie co jest do czego :P ja bym takiego wrednego dziecka nie zabrała do kina :)
Zabierz siorę na Epokę Lodowcową 3 a nie na takie filmy, nawet go nie zrozumie pewnie. Po co sie denerwować stary.
hmm.. może oglądac film w którym trup ściele sie gęsto ale nie może patrzeć na sceny erotyczne?? zabawne.
btw czytając Twoją wypowiedź zastanawiam się, czy to film odpowiedni dla Ciebie:/
Mniejsza o te sceny, mnie bardziej zastanawia czy 13latek nadąży czytać w kinie? Ale myślę że raczej tak. Raz na filmie TDK był jakiś może z 10latek i jego ojciec(?) czytał mu cały film :) dobrze że siedziałem z przodu i nie miałem lektora. :)
dziecko w wieku 13 lat nie powinno miec problemow z szybkim czytaniem (nie powinno)
niestety musze sie zgodzic z wypowiedzia wyzej , ze ten film wydaje sie troche nieodpowiedni dla osoby ktora napisala 1 posta ;)
Ani specjalna brutalność tego filmu, ani rzekoma scena erotyczna(umowna, nie ma w niej żadnej golizny czy wielkiego seksualnego hardcoru, normalna scena)
nie powinny uszkodzić psychiki tej osóbki. Ale film jest generalnie długi i może ją nudzić, to nie "Piraci z Karaibów" gdzie ciągle coś się dzieję...
PS: Jeżeli masz wredną siostrę to się nie narażaj( nie idź z nią), po co masz sobie robić zbędne kłopoty?
Ja tego nie rozumiem. Seksu pokazywać nie wolno, ale krew, morderstwa, napady to już tak?
a czy John D. chodził i się non stop bzykał ?
Film jest oparty na faktach i opowiada o napadach na bank - wiec przemoc jakas byc musi :P zeby bylo realnie ;) Pozatym nikt nikogo do ogladania filmu nie zmusza;)
Jest jedna scena erotyczna między Johnnym Deppem a Christianem Balem. Dość brutalna, ale jak siostra lubi Deppa to jej się spodoba.
hah dziękuję wszystkim za odpowiedzi;]]]
ufffff jestem uratowana... na szczęście moja "siostrzyczkaaaa" się rozmyśliła bo idzie na cały dzień do koleżanki a potem na noc ble ble itdd...ehh więc jutro są dla mnie święta:D:D!! i na całe szczęście się na ten film wybiorę z przyjaciółmi^^
pozdrawiam i miłego weekendu wszystkim życzę:] i oczywiście miłego oglądania osobom którzy się na ten film wybierają^^
Jak królik czy nie jak królik, ale dziwnych ma tych starych że za takie coś mogą jej odciąć kieszonkowe. I, dziewczyno, jak Ci tak na kasie zależy to idź sobie do pracy, nie będziesz się musiała tak rodzicami przejmować. Ot co
Gdy rezerwowałam bilety na stronie, było napisane, że ten film jest w ogóle od 15 lat, także nawet nie wiem, czy ją wpuszczą :)
Jak jest napisane,że film jest od 15 roku życia,nade wszystko jest to informacja dla rodziców,którzy chcą dobierać odpowiednie filmy dla swoich przypadkowych lub nie dzieci:)
W kinie kasjerzy,właściciele,dystrybutorzy mają to w dupie,zależy im tylko na kasie za bilet:)
Myślę,że autorka tematu,idzie do kina dla Johnnego Deppa(tak jak to producenci mieli w planach),a historia Dillingera schodzi na drugi plan,shine001 niestety nie zobaczysz gołego tyłeczka,ani żadnych innych genitalni Jacka Sparrowa:)
to co, to od kina zależy? bo u mnie jest od 12 lat, sami sobie zobaczcie
http://www.heliosnet.pl/30,Legnica/BazaFilmow/Szczegoly/film/544/Wrogowie-public zni#cnt-booking-box
może to jakaś ocenzurowana wersja, jak tak to żądam zwrotu pieniędzy ;P
No własnie ostatnio zaczęli na to zwracać uwagę, jak chciałem na Bruno isc to kazali dawać dowód
jedna, czy dwie, ale nie erotyczne:) W pierwszej wszyscy mają ubrania (Johnny nawet koszulkę, więc ciężko coś ujrzeć:P)a w drugiej marion siedzi naga w wannie, ale ramię johnyego calkowicie ja zaslania, ale film jest od 15 lat... Bo są dość drastyczne sceny strzelanin i zabijania, i tortuty w pewnym sensie