Byłam na tym w kinie, nie podobał mi się, Dillinger na końcu ginie bezsensowną śmiercią - jaki film taka śmierć :(
'Dillinger na końcu ginie bezsensowną śmiercią - jaki film taka śmierć :('
Tyle, że to jest historia i Dillinger tak właśnie zginął.
No tak, przypomniałeś mi, co nie zmienia faktu że bezsensowna śmierć ale sam się wystawił. Mógł tego uniknąć.
Ostrzegaj łaskawie przed spojlerami! Ponadto Twoja opinia na temat filmu, opierająca się na odzwierciedleniu rzeczywistości jest conajmniej infantylna.
Moja wiedza na temat życia i śmierci Dillingera opiera się na szczątkowych informacjach znanych głównie z filmu, natomiast jeśli scenarzystom i reżyserowi udało się wiernie przedstawić historię Dillingera to musisz się zgodzić ze mną że zginął głupią śmiercią a naprawdę mógł tego uniknąć.
Dzięki nudecroft, wpadłem poczytać opinie ,a nie poznać zakończenie , no ale trudno. Dwie i pół godziny zaoszczędzone, może lepiej spożytkuje ten czas niż relaksując się po ciężkim dniu przy dobrym (na to wygląda) filmie.
hehe, wlasnie kuknelem w programie a pozniej na filmwebie sprawdzam ocenke i opis : ) jeszcze nie ogladalem jak nie znajde nic lepszego to chyba warto obejrzec...