PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467091}

Wrogowie publiczni

Public Enemies
2009
7,1 178 tys. ocen
7,1 10 1 178062
6,2 41 krytyków
Wrogowie publiczni
powrót do forum filmu Wrogowie publiczni

9 marca (sobota) w TVP 1 o 21. 25

Anda00

A nie 21:20? ;)
Zresztą w niedziele też, ale o 23:10. I też na TVP 1.

Anda00

Chyba obejrzę ;D.

Anda00

Myślicie, że warto obejrzeć ;)?

ColoredFog

Byłam na tym w kinie, nie podobał mi się, Dillinger na końcu ginie bezsensowną śmiercią - jaki film taka śmierć :(

ocenił(a) film na 9
nudecroft

'Dillinger na końcu ginie bezsensowną śmiercią - jaki film taka śmierć :('

Tyle, że to jest historia i Dillinger tak właśnie zginął.

edekL

No tak, przypomniałeś mi, co nie zmienia faktu że bezsensowna śmierć ale sam się wystawił. Mógł tego uniknąć.

nudecroft

Ostrzegaj łaskawie przed spojlerami! Ponadto Twoja opinia na temat filmu, opierająca się na odzwierciedleniu rzeczywistości jest conajmniej infantylna.

Vendeur

Moja wiedza na temat życia i śmierci Dillingera opiera się na szczątkowych informacjach znanych głównie z filmu, natomiast jeśli scenarzystom i reżyserowi udało się wiernie przedstawić historię Dillingera to musisz się zgodzić ze mną że zginął głupią śmiercią a naprawdę mógł tego uniknąć.

ocenił(a) film na 8
nudecroft

Dzięki nudecroft, wpadłem poczytać opinie ,a nie poznać zakończenie , no ale trudno. Dwie i pół godziny zaoszczędzone, może lepiej spożytkuje ten czas niż relaksując się po ciężkim dniu przy dobrym (na to wygląda) filmie.

SaUrOn7777

No bardzo przepraszam za tego spoilera ale jak mówisz że nic się nie stało to fajnie.

Anda00

hehe, wlasnie kuknelem w programie a pozniej na filmwebie sprawdzam ocenke i opis : ) jeszcze nie ogladalem jak nie znajde nic lepszego to chyba warto obejrzec...

ocenił(a) film na 7
Anda00

Na początek się nie załapie bo końcówka meczu Barcy będzie :)

ocenił(a) film na 9
Rafal7fcb

Obejrzałem, było warto, porządne kino bez gwiazdowania. Realistycznie, czyli niektórym czegoś zabraknie ;-)