W Irlandii widziałem go przed Wolverinem, Observe and Report i State of Play. Nie wiem jak w Polsce ale wydaje mi się kwestią czasu jak będzie leciał przed każdym filmem.
czyli temat nie ma sensu, bo pewnie każde kino powie co innego :)
przed Anioły i Demony - był :) mogę potwierdzić
Może trzeba szukać filmów o podobnej tematyce, wtedy pewnie będzie zwiastun
Anioły i Demony po raz 4 :-)
Były właśnie m.in. Potwory kontra obcy i Public Enemies
Helios z Aniołami i Demonami połączył. Prawdopodobne, że nie wszystkie sieci kin mają prawa do wyświetlania, więc pytanie zawiera znaczące nieścisłości ^^
Zgadzam się z obydwoma stwierdzeniami :)
Mam zamiar wybrać się do kina też na "Wrogów"
dobry pomysł, póść do kina nie na film ale na zwiastun filmu przed filmem, czego to ludzie nie wymyśla?!
Nikt tu nie mówi o wybieraniu się do kina na sam zwiastun.
Z całym szacunkiem, człowiek musi mieć przynajmniej jeden powód by iść do kina. Jeżeli okazuje się, że film był bardzo kiepski to przynajmniej mam tą małą satysfakcję, że za 15 czy ile tam złoty zobaczyłem fajny zwiastun na dużym ekranie.
owszem,ale w przyszlosci :> jeszcze nie ma zapowiedzi filmow na lipiec ;) wiec na promocje zwiazana z sierpniowym filmem jeszcze poczekamy :) pozatym zwiastun mozemy zobaczyc na www.apple.com/trailers (delicious)
Byłam wczoraj na "Wojnie polsko-ruskiej" i zwiastunu ani śladu, ale za to całe kino było w plakatach. Makieta Johnny'ego też się znalazła
Jak byłem na Aniołach i Demonach, to dawali. Kurde, dawno mnie trailer tak pozytywnie nie nakręcił. Może to dlatego, że w końcu Depp nie gra jakiegoś świra, tylko zwykłego gangstera :D
Może przed Terminatorem?
Sam nie wiem, twórcy Terminatora nie mają nic wspólnego z Public Enemies -> chodzi o wytwórnie -> Warner Bros [T:S] i Universal Pictures [PE].
W poniedziałek ide na T:S i może może...