PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467091}

Wrogowie publiczni

Public Enemies
2009
7,1 178 tys. ocen
7,1 10 1 178062
6,2 41 krytyków
Wrogowie publiczni
powrót do forum filmu Wrogowie publiczni

mnie w tym filmie wkurza niewyraźność postaci; policjanci zlewają się z gangsterami i ciężko w tych strzelaninach rozstrzygnąć kto jest kto: jednakowo ubrani, wszyscy z tommy-gunnami, z twarzy wszyscy bardzo podobni

bungee

pisze się niewyraźnie POSTACIE!!
Odmień sobie rzeczownik postać.

ocenił(a) film na 7
h4r

postać: ja postoję, ty postoisz, on postoi...

sydnej3000

rzeczownik mondziole

ocenił(a) film na 7
h4r

ta, no nie pie*dol. czujesz czasem cynizm gościu?

ocenił(a) film na 7
sydnej3000

a nie, sorry, jesteś z Krapkowic (? :D) to wszystko wyjaśnia :]

sydnej3000

Zapewne chciałabyś być cyniczna i zabawna w jednym, ale pozostaje jedynie pustka.

ocenił(a) film na 7
h4r

gdybyś choć w połowie znał znaczenie słów, których używasz, tak jak ja je wykorzystuję w praktyce, już byłbyś niezły.

i jestem facetem wieśniaku.

sydnej3000

akurat składa się tak, że znam połowę znaczenia i wychodzi na to że niezła cyna z ciebie. znasz słówka.
a to że jesteś facetem, sory myślałem że to jakaś tępa blondynka. ale na warszawskiego geja mi wyglądasz.

h4r

Ja też nie lubie Warszawy, wole Kraków ;P Ale panowie wyluzujmy nie zachwujmy się jak chamy. Po c psuć miłą noc ;) Wystarczy że już mnie dzisiaj jeden pan zdenerwował ;P

h4r

A pan z jakimiś frustracjami. Bo rzadko się spotyka osoby tak zbulwersowane żartem xD

ocenił(a) film na 9
Szeryf_Rottingham

Zgadzam się z Comet :) - więcej luzu moi drodzy, nie ma co się kłócić, zwłaszcza o takie błahostki - już lepiej podyskutujcie o jakimś filmie i tam wyrzućcie swoje frustracje :]

ocenił(a) film na 7
Szeryf_Rottingham

Hej, ja ogólnie jestem peace and love, ale jeśli jakiś kutafon z Krapkowic czy innego zadupia wyzywa mnie z powodu zwykłego żartu, to kij mu w jego wieśniacki zad, już wolę być warszawskim gejem (chociaż nie jestem :D) niż mułem latającym do kawiarenki korzystać z jedynego kompa w powiecie.

ocenił(a) film na 7
h4r

Oczywiście forma POSTACI jest także POPRAWNA.

ocenił(a) film na 1
bungee

dokładnie film jest mało wyraźny... cud że go zauważyłem ;P