PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467091}

Wrogowie publiczni

Public Enemies
2009
7,1 178 tys. ocen
7,1 10 1 178062
6,2 41 krytyków
Wrogowie publiczni
powrót do forum filmu Wrogowie publiczni

Odradzam oglądanie filmu w kinie Helios w Gdańsku, brak klimatyzacji, upał, ludzie mdleją a obsługa nie reaguje, jest nieuprzejma, niegrzeczna, wręcz traktuje widzów jak wrogów. Nawet najlepszy film nie zrobiłby wrażenia w takich warunkach a co dopiero ten: nudny, przydługi, przewidywalny a na końcu ckliwy jak melodramacik. ODRADZAM KINO HELIOS

hemka

Nie wiem jak tak jest w klimą (nie byłem tam kiedy było gorąco na zewnątrz) ale to jedyne kino w trójmieście (poza oczywiście tzw. studyjnymi) gdzie czasami można zobaczyć filmy mniej popularne (na przykład Obywatel Milki ze świetną rolą Penna) no i dodatkowo była promocja że seanse po 22 = bilety normalne w cenie ulgowego ...

ocenił(a) film na 8
jjmg

To te kino jeszcze istnieje?

hemka

także byliśmy na tym seansie, istny koszmar! gorąco, brak klimatyzacji, a obsługa masakra, kierownik kina powiedziała, że jak się nie podobało to trzeba było wyjść. Skandal!

hemka

Podobnie jest w Helios - Konin. Może to taki chwyt marketingowy, lub odgórne wytyczne. :D No, ale z braku alternatywy nie mam wyjścia jak chodzić tam. Dzisiaj o 18 idę na seans, zobaczymy jak to będzie tym razem.

ocenił(a) film na 8
yell

"obsługa traktuje jak wrogów"
Może po prostu źle zrozumieli tytuł i chcieli być prawdziwymi Wrogami Publicznymi ;dd;d

hemka

zabawnie się wczoraj oglądało tą małą awanturkę na żywo :]
nie pracuję w heliosie (bo tak pewnie pomyślicie), ale często tam chodzę i jakoś nie zdarzyło mi się zemdleć... jak ktoś ma problemy z oddychaniem to niech się nie pcha w taką pogodę do pomieszczeń z dużym skupiskiem ludzi...
mi zrobiło się tylko trochę żal tej kobiety z heliosa, na którą się słownie rzuciło z 6 osób.
W Heliosie bywa duszno, ale to nie wina kina tylko administratora budynku, tyle.

la_mag

po to ide do kina miedzy innymi zeby byla klimatyzacja, jakbym chciala obejrzec film w dusznym pomieszczeniu to bym w toalecie na laptopie ogladala! a ta kobietka biedna nie byla, powinna przeprosic i tyle! a brak klimy to wina kina a nie alfy, bo jakos w toalecie i na korytarzu klima byla!

użytkownik usunięty
hemka

Ja tam nie zauważyłam, że było duszno :D.

Btw. film świetny ;)