PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467091}

Wrogowie publiczni

Public Enemies
2009
7,1 178 tys. ocen
7,1 10 1 178062
6,2 41 krytyków
Wrogowie publiczni
powrót do forum filmu Wrogowie publiczni

ŻENADA!ŻENADA!ŻENADA!ŻENADA!ŻENADA!ŻENADA!

ocenił(a) film na 4
rwaliczek

no to sie wysililes.
gratulacje!gratulacje!gratulacje!...

ocenił(a) film na 1
pop215

jak juz stracilem 2,5 h to ta minuta mnie nie zbawila, ale...!
...dziekuje!dziekuje!dziekuje! :D

ocenił(a) film na 4
rwaliczek

no i teraz po ogladnieciu.
slaby,slaby,slaby...;)

ocenił(a) film na 8
rwaliczek

Mam do was proste pytanie, czy wy jesteście debilami? zwłaszcza autor tematu. I nie wnioskuje tak dlatego że źle oceniacie film ale dla tego że piszecie jak byście mieli po 13 lat, nauczcie się wszyscy w końcu pisać komentarze na temat i z sensem!

ocenił(a) film na 4
Namir89

ty lord cos tam,debil to ktos kto daje wszystkim filmom 10/10
nie wchodz smarku wiecej i spuszczaj sie,jesli nie potrafisz sie bawic.
tacy jak ty zawyzaja nieslusznie oceny niektorych filmow.
...a film naprawde nie jest dobry.ogladnij cos innego z tego gatunku i bedziesz wiedzial o czym mowie.
wczoraj po slabych "wrogach"ogladnalem "zycie na podsluchu"i na szczescie wreszcie dobre kino,ale nie dla ciebie.

ocenił(a) film na 4
pop215

http://pl.wikipedia.org/wiki/Forum_dyskusyjne

ocenił(a) film na 8
pop215

Wiedziałem że znajdzie się jakiś inteligent twojego pokroju który udowodni moje przypuszczenia. Nie będę się zniżał do twojego poziomu kolego bo nie mam zamiaru się sprzeczać z jakimś nastolatkiem co myśli że zjadł wszystkie rozumy.

Co do linku to sam się z nim lepiej zapoznaj i z treścią tego portalu a później jak będziesz w stanie to przeanalizuj to co tu jest " nawy-pisywane".

ocenił(a) film na 4
Namir89

no dobrze dalem sie wciagnac.
sprawdz pisownie,chlopcze.(nawy-pisywane)
ok mam 13 lat i ogladam ambitne filmy.przepraszam takich geniuszy jak ty.pozdrawiam i nie badz wulgarny i nie obrazaj na forum.

ocenił(a) film na 8
pop215

Tak mnie rozbawił twój komentarz że postanowiłem odpisać :D Człowieczku małego pokroju wiem że nie pisze się "nawy-pisywane" dlatego dałem to w cudzysłów, nie będę ci tłumaczył czemu bo jak widzę tak trudne kwestie cię przerastają. I w którym miejscu byłem wulgarny i kogoś obrażałem?

Chodzi ci o to "Mam do was proste pytanie, czy wy jesteście debilami?" jeśli tak to naprawdę współczuje ci że twoje rozumowanie jest tak bardzo słabe ale to było pytanie nie stwierdzenie ale jeśli ciebie to obraża to znaczy że coś w tym jest;)

ocenił(a) film na 4
Namir89

dostalem bure od kumpla po tym jak zobaczyl twoje oceny dla filmow typu "adrenalina",ze wdalem sie w dyskusje z toba o tym kto jest wiekszym iditom.
przepraszam mojego kumpla.obiecalem mu juz wiecej sie nie wdawac w takie bzdury.
...ale nurtuje mnie co w tym filmie moglo sie podobac takiemu srogiemu sedziemu jak ty,ze dales mu 10/10?
o tym nie napisales nawet slowa,a nam zarzucasz,ze o glupotach piszemy.
sorki ale wtedy "dawno temu..."musi dostac 100/10?

ocenił(a) film na 8
pop215

Nie będę się wypowiadał co do twojego komentarza bo jesteś śmieszny i czytasz bez zrozumienia o logice nie wspominając. Zresztą chłopcze jak dorośniesz to może zrozumiesz co mi się mogło podobać w tych filmach.

ocenił(a) film na 4
Namir89

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Miller's Crossing
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<