PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124655}

Wykiwać klawisza

The Longest Yard
2005
7,0 80 tys. ocen
7,0 10 1 79673
6,0 9 krytyków
Wykiwać klawisza
powrót do forum filmu Wykiwać klawisza

Inne filmy

ocenił(a) film na 8

Podajcie jeśli znacie tytuły innych filmów o podobnej tematyce (nie musi koniecznie chodzic o Football amerykański). Chodzi mi o to żeby tematem filmu było również powstanie drużyny sportowej więźniów.

Ja znam tylko 2 podobne filmy, a dokładnie "Mecz ostaniej szansy" i "Najdłuższy jard", więc tych tytułow już nie musicie podawac :P.

Pozdro :)

Pigmey24

Czesc:P
Nie wiem czy dokladnie o to chodzilo ale rowniez warty uwagi jest " Gang z boiska"

Pozdro:)

ocenił(a) film na 7
Pigmey24

Był taki film bardzo podobny, gdzie tez trafił do więzienia koles co sprzedał mecz. I też była drużyna klawiszy i więźniów i oczywiście podobnie jak tutaj w przerwie główny bohater miał zostać przekupiony...Ale tytułu nie pamiętam.

ocenił(a) film na 7
Pigmey24

Był taki film bardzo podobny, gdzie tez trafił do więzienia koles co sprzedał mecz. I też była drużyna klawiszy i więźniów i oczywiście podobnie jak tutaj w przerwie główny bohater miał zostać przekupiony. Tylko, że tam grali w piłkę nożną...Ale tytułu nie pamiętam.

Elmer

Ja myśle ze przedewszystkim na pierwszym miejscu trzeba by wymienić film "Zwycięstwo" ze Stallone i Pele w obsadzie:) bo to klasyk nad klasykami i chyba najlepszy pierwowzór do filmów tego typu!