Chcialem obejrzec sobie jakis lekki filmik na wieczór i trafilo na Longest Yard (2005)- niestety. Z załozenia nie lubie tego typu głupkowatych filmów, ale w tym przypadku łudziłem sie ze moze jakims cudem...
Film nie był lekki, był ciezki do obejrzenia, z minuty na minute coraz gorzej i gorzej az w koncu zacząłem go przewijac z nadzieją ze szybciej się skonnczy! Film jest tak nudny i głupi zarazem ze rozłozy najtwardszych kinomaniaków! Głupszy niz reklamy Plusa nawet...
(offtopic)
Reklamy Plusa to wybitny przykład humoru abstrakcyjnego. Jeśli ktoś nie zna twórczości kabaretu Mumio, to nie powinien pochopnie nazywać scenki, której nie zna głupią.
A Tu taki bonusik dla tych co kumają humor Mumio :D :D:D
http://www.joemonster.org/mg/albums/userpics/10001/thumb_aczkolwiek.jpg [www.joemonster.org/mg/a ...]
jesli uwazaszze reklamy Plusa sa glupie to bycie Toba musi byc cholernie smutne i nudne :(:(:(:(:(:( jak mozna ich nie zrozumiec... :| a nawet jak nie ma nic do rozumienia, na chlopski rozum to rozkladajac juz ... to sa reklamy przez kabaret przygotowane (sciana) joj..co ja bede czas na takietlumaczenia tracil :|:|:|:|:| a filmu nie ogladalem .. jak go gdzies dorwe tosie przekonam czy taki gniotek jak napisales
pozdrawiam :)
ja napisze wrecz przeciwna recenzje gdyz mi sie film ogolnie podobal byl lekki akurat na wieczor przy pifku moze byl przewidywalny bo to juz wszystko bylo w meczu ostatniej szansy ale mi sie film podobal nie ma w nim az takiego glupiego humoru wedlug mnie wszystko jest spoko polecam ten film chodz super extra to on nie jest :P
Ja próbowałam wczoraj... nie udało się, obejrzałam jakieś 30 minut. Prawie umarłam z nudów.
Nie będę krytykować, bo nie widziałam całego i raczej się nie przemogę.
Co do Plusa zaś, jest to specyficzny rodzaj humoru, który ma to do siebie, że albo się podoba albo absolutnie nie. Mnie się akurat podoba, każda kolejna reklama jest lepsza od poprzedniej.
Film jest niezly, chociaz jest delikatna kopia. Czytajac twoja recenzje na temat tego filmu, stwierdzam jedno:
- albo jestes stary pryk i gowno co sie rusza
- albo nie masz zielonego pojecia o prawdziwym zyciu
- albo nie masz zadnego przyjaciela oprocz swojej kobiety.
Zal mi ciebie.