PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=173500}

Wyznania gejszy

Memoirs of a Geisha
2005
7,6 192 tys. ocen
7,6 10 1 192426
6,6 34 krytyków
Wyznania gejszy
powrót do forum filmu Wyznania gejszy

Ludziki którzy mówią ,że to słaby film powinni się zapoznać dobrze z bieżącym polskim repertuarem,który wypada żałośnie.Fakt że ten film nie wnosi nić nowego do kina ale jest ładnie zagrany,pięknie sfilmowany i opowiedziany.To mile spędzone ponad 2 godziny w kinie.Polecam szczególnie paniom.A sceny nad wodą to sama bajka.

ocenił(a) film na 9
lutek

zgadzam się. Ja juz też sie wypowiedziałam tu na forum. To nie miał być dokument!!!! Bardzo bardzo ładny i ciekawy film. Mile spędzony czas wkinie - w odróżnieniu od wcześniej wspomnianych również polskich propozycjach kinowych.
Ja "Wyznania gejszy" polecam. Wybrałam sie z koleżankami i teściową i wszystkim bardzo się podobał.

ocenił(a) film na 10
lutek

To jest najlepszy, najbardziej wzruszający film, jaki widziałam w przeciągu zeszłego roku. Jest poprostu świetny, nic dodać, nic ująć.

ocenił(a) film na 10
Aggie_3

Tak, popieram. Tylko nie wzruszyłam się na końcu, bo można było to przewidzieć, ze przyjdzie prezes a nie ten Nobu, ale film naprawde bardzo mnie poruszył...

ocenił(a) film na 9
lutek

dokładnie!! Film jest bardzo ładny! Nie trzeba sie interesowac za tak ta kutura aby film sie podobał!! Uwazam ze film pokazuje nam nap

ocenił(a) film na 9
lutek

To jest film który może się podobać ,fajny klimacik dalekiego wschodu,i wreście coś co opowiada o gejszach.Świetnie pokazane było że nie każda dziwczyna może zostać gejszą,ile miały treningu i jakiego.Naprawde dobry film