Ludziki którzy mówią ,że to słaby film powinni się zapoznać dobrze z bieżącym polskim repertuarem,który wypada żałośnie.Fakt że ten film nie wnosi nić nowego do kina ale jest ładnie zagrany,pięknie sfilmowany i opowiedziany.To mile spędzone ponad 2 godziny w kinie.Polecam szczególnie paniom.A sceny nad wodą to sama bajka.
zgadzam się. Ja juz też sie wypowiedziałam tu na forum. To nie miał być dokument!!!! Bardzo bardzo ładny i ciekawy film. Mile spędzony czas wkinie - w odróżnieniu od wcześniej wspomnianych również polskich propozycjach kinowych.
Ja "Wyznania gejszy" polecam. Wybrałam sie z koleżankami i teściową i wszystkim bardzo się podobał.
To jest najlepszy, najbardziej wzruszający film, jaki widziałam w przeciągu zeszłego roku. Jest poprostu świetny, nic dodać, nic ująć.
Tak, popieram. Tylko nie wzruszyłam się na końcu, bo można było to przewidzieć, ze przyjdzie prezes a nie ten Nobu, ale film naprawde bardzo mnie poruszył...
dokładnie!! Film jest bardzo ładny! Nie trzeba sie interesowac za tak ta kutura aby film sie podobał!! Uwazam ze film pokazuje nam nap