PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=173500}

Wyznania gejszy

Memoirs of a Geisha
2005
7,6 192 tys. ocen
7,6 10 1 192440
6,6 34 krytyków
Wyznania gejszy
powrót do forum filmu Wyznania gejszy

wydanie DVD? Nie mogę już czekać :) Ten pirat, którego mam w zupełności mi nie wystarcza. Poza tym: jestem uczciwym, nie kradnącym obywatelem (obywatelką :D).

ocenił(a) film na 10
lubieyaoijakch

Też chciałbym wiedzieć, kiedy ten durny, oszołomiasty dystrybutor wypuści ten film na DVD. :(

ocenił(a) film na 10
Mr_Mangas

Dziś natknąłem się na zapowiedź Bambi 2 na DVD, od tego samego dystrybutora. Z tego co zauważyłem ten, ale i większość filmów jest wydawana przez Forum Film Poland po pół roku lub po 7 miesiącach od premiery, więc ośmielam się sądzić, że przy odrobinie szczęścia Memoirs of a Geisha na DVD ujrzy światło dzienne w połowie września lub na początku października. ŻENADA!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
lubieyaoijakch

Taak, to po prostu straszne. Na dowód tego co mówię wystarczy spojrzeć na daty:

BAMBI 2

Premiera kinowa: 2006-01-27
Premiera na DVD: 2006-08-07

Naprawdę wspaniale! Jeszcze trochę i będzie trzeba czekać rok nawet na hity, że o kilkumiesięcznych lub nawet kilkuletnich spóźnieniach premier filmów w Polsce nie wspomnę. PO PROSTU CUDOWNIE! :(

Mr_Mangas

To jest właśnie najgorsze - nienawidze tego ślepego pożądania filmów. Raz na jakiś czas nadchodzi film, który potrzebuje i z niecierpliwością czekam aby go obejrzeć. Premiera kinowa w polsce się tragicznie opóźnia nawet o 3 miesięcye (a o 7 krasnoludkach nie wspomne - 2 lata), potem na dvd trzeba czekać jeszcze z pół roku, aż w końcu nadchodzi ten moment - wypożyczę ten film (nie wspomne, że wypożyczalnia dysponuje 5 kopiami i trzeba ustawić się jeszcze w kolejce), obejrze 3 razy i tyle...
Dobrze, że takich filmów jest mało...

ocenił(a) film na 10
Silas2

Moje przypuszczenia w dużym stopniu się sprawdziły, ponieważ dziś wyczytałem, że premiera filmu na DVD w naszym zacofanym kraju będzie miała miejsce między 7 a 10 września :(. CUDNIE :(.

No cóż, pozostaje nadal czekać.

ocenił(a) film na 10
Mr_Mangas

oooh, co??? ponad 2 tygodnie czekania? ja miałam nadzieję na obejrzenie tego jeszcze raz w wakacje, a tu muszę czekać na rok szkolny :p

lubieyaoijakch

Hmmm... Nic nie mówię, ale w reklamach jest, że 11 października... A w wypozyczalniach 28 września... Taaak.

ocenił(a) film na 10
ko_alka

Taak, bo Monolith znów przesunął datę premiery :(. Jak tak dalej pójdzie, to poczekamy na ten film do grudnia. Sic.