PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=173500}

Wyznania gejszy

Memoirs of a Geisha
2005
7,6 192 tys. ocen
7,6 10 1 191966
6,6 32 krytyków
Wyznania gejszy
powrót do forum filmu Wyznania gejszy

MOIM ZDANIEM SŁABY, DWIE DZIEWCZĄTKA SIE ROZSTAJĄ, JEDNA IDZIE DO DOMU GEJKSZ, A CO PÓŹNIEJ SIE OKAZUJE, DRUGA MIESZKA W DOMU PROSTYTUYTEK CZY COS W TYM STAJLU. KRAJOBRAZY ZAJEBISTE ALE CAŁY FIL GUPI, PIERWSZA SIE ZAKOCHAŁA W KOLESIU CO JEJ LIZAKA DAŁ :p, GŁUPOTY!!! NIE POLECAM

ocenił(a) film na 7
Siemens_mc60

własnie wykazales swoj brak wyobrazni i to jak trudno zrozumiec ci film..a szkoda szkoda

ocenił(a) film na 10
prezesmateusz

wow. Nie ma to jak krótki, głupawy opis. Czemu to nazwałeś streszczeniem? To jest twoja opinia, w której uwzględniłeś parę oddzielnych od siebie minut. Jestem tylko ciekawa, co oznaczają słowa "fil", "gupi", "gejksz". Film nie jest o "dwóch dziewczątkach", tylko o jednej. Dalej nie komentuję, żal mi się zrobiło.

użytkownik usunięty
lubieyaoijakch

Nie ma to, jak zrozumienie filmu... Widocznie był za trudny, jak dla Ciebie.

Siemens_mc60

Oj tak... Popieram poprzedników: nie umiesz pisać, patrzeć, słuchać, czuć, interpretować i w ogóle... jesteś za mało inteligentny, aby zrozumieć...

ocenił(a) film na 7
Voh

Co w tym filmie było do rozumienia? On zrozumiał film, tylko po prostu jest idiotą, albo to (co jest bardziej prawdopodobne) prowokacja

Siemens_mc60

Loda jej dał, a nie lizaka:) Szkoda że juz oglądałem ten film. Gdybym wiedział że TY go nie polecasz, to nie traciłbym czasu i od razu ominął szerokim łukiem 'znafco'. A tak... zmarnowałem 2 godziny żeby obejrzeć Ziyi w kimonie... Straszne, dzięki za uświadomienie mi tego.

Siemens_mc60

Jeśliby patrzeć na filmy tak jak ty i w tak prosty sposób "interpretować" fabułę to wiele wybitnych filmów można by uznać za kiepski i o głupotach. Gratuluję gustu.