PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=173500}

Wyznania gejszy

Memoirs of a Geisha
2005
7,6 192 tys. ocen
7,6 10 1 192426
6,6 34 krytyków
Wyznania gejszy
powrót do forum filmu Wyznania gejszy

po co właściwie Mameha kazała naciąć Sayuri nogę?

ocenił(a) film na 7

No żeby był z czym pojsc do lekarza,wprawdzie wydawac by sie mogło bze mogla by mowic o zlym samopoczyciu ale przy ranie on mogl ja dłuzej podotykac itp.:) no a w koncu szla zeby mu sie spodobac, by chciał licytować jej...zapomniałam jak tam to nazywali ale chodzi o cnote;)

ocenił(a) film na 9
Klopsik1988

a propo dziewictwa ( bo tak to nazywali:) ) co doktorek miał z tego ze zapłacił najwiecej... ?

użytkownik usunięty
Klopsik1988

hmm tak właśnie sobie myślałam, ale wydało mi się to zbyt... dziwne. w każdym wypadku dzięki za odpowiedź :)

jakto co miał ? zabrał sobie ten skarb ;)

Jak to co z tego miał??? Przespał się z nią.

ocenił(a) film na 1

Nacięła nogę bardzo wysoko, tuż przy... bardzo intymnym miejscu. Dr Krab opatrując jej udo (zewnętrzne, gdyby ktoś jeszcze się czepiał) był zachwycony miękkością jej ciała, gładkością skóry itp., że się na nią ostro zgrzał. Dzięki temu przy licytacji jej mizuage zapłacił bardzo wysoką cenę (prawie najwyższą, więcej zapłacił tylko baron Memehy i dlatego właśnie, że był jakby facetem starszej siostry Sayuri, nie mógł wystąpić w roli defloratora. ).

Odo_2

Mógł, ale Mameha była odrobinę zazdrosna, więc o tej ofercie nikogo nie poinformowała. Chciała ochronić Sayuri przed starym lubieżnikiem;)