Chcialem ten film bardzo obejzec z dziewczyna bo byl tak reklamowany jeszcze oscary itp juz mialismy isc do kina i DZIEKI BOGU ZE NIE POSZLISMY bo bym sie chyba wsciekla ze zmarnowalem te pare nawet groszy, wlaczylismy dvix i co? po 20 min zajelimy sie soba bo tego sie nie da ogladac!!!!! Film swoja nudnosci przypomina troche DAWNO TEMU W AMERYCE z De Niro ale tamten film to sie oglada niby nudny dlugi ale wciaga jest boski jeszcze tym bardziej De Niro, Pesci, Aielo i wielu innych a wyznania gejszy? hmm szkoda slow wspolczuje tym komu sie ten film podobal chyba ze sa bardzo zakochani w takich klimatach to co innego..
Absolutnie się z Toba nie zgadzam-byłam na tym w kinie i uważam,że film jest naprawde dobry.Podobał mi się-chociaż na początku nie chciałam na to iść.Współczujesz tym ktorym film sie podobał???
haaa....dobre to raczej ja współczuje Tobie-bo widać,że kompletnie sie nie znasz-to sprawa gustu i upodoban-wiec nie zamierzam na ten temat dyskutowac ale pisząc tak reprezentujesz naprawde niski poziom....
LOL....:P