słabizna,zupełnie nie straszny...ot kolejny horror,chyba dla 14latków,NiE POLECAM,strata czasu.
zgadzam się - film jest bezsensowną afirmacją przemocy i naprawdę nic wartościowego nie pokazuje.dylematy moralne bohaterów są sztuczne i wymuszone - generalnie dno :/
Dokładnie taką samą ocenę bym wystawił temu ,,krapowi''.
Dawno nie widziałem tak słabego i beznadziejnego horroru,który po pierwsze był nudny,po drugie w ogóle nie straszył i nie trzymał w napięciu.
Dwójka na tle jedynki wygląda po prostu żałośnie.Ocena 2/10
widze że chociaż ktoś nie lubi tego filmu..ocena w granicach 7 jest zdecydowanie za wysoka nie wiem czy niektórzy nie oceniaja nisko czy tylu jest bałwanów którzy dają wysokie oceny bo jest jakis fajny efekt specjalny w filmie..i jak ten portal ma byc wiarygodny..ehhhh
zgadzam sie ale ja dam 3/10 ten jeden pkt daje za to ze to kontynuacja 1 czesci ktora byla o wiele lepsza...film nie straszny bo patrzy sie na niego z obrzydzeniem;/sposoby zabijania skomplikowane i jak najbardziej krwawe a przeciez mieli tam karabinów w brud.to jakies nieporozumienie.CHORE.
Jesteś Ciotą nie znasz sie na filmach lamusie i tyle !! ;c jak mozna napsiac ze to słaby film OMG !! ŻAL... N/C Idz pogolądaj sobie wieczorynki bo na tym sie pewnie dobrze znasz ~~ ale do takich filmów to sie nazwet nie zabieraj!! :/
bo jest slaby, myslalem ze bedzie w miare ciekawie ale sie pomylilem. Zreszta w tym filmie tyle rzeczy sie ze soba "klocilo" ze az mnie glowa od tego rozbolala :) obejrzec mozna w wakacje jak sie komus bedzie nudzilo
Idzcie wy wszyscy wpizdu !! Weźcie piszcie o filmie Piątek trzynastego I że zajebisty najelpszy horror buehueheuheuheueh... Takie cos to mnie irytuje !!;/
Byłam wczoraj, bo nie miałam na co z chłopakiem iść do kina, to z braku laku poszliśmy na Wzgórza. Od tego filmu nie należy spodziewać się nie wiadomo jakiej fabuły. Wiedziałam, co mnie czeka podczas seansu-jatka i gwałty;p Więc nie miałam wygórowanych oczekiwań, nie spodziewałam się, że czymś autorzy filmu mnie zaskoczą. I nie zaskoczyli. Było to, co miało być, czyli slasher bez rewelacji. Film jest więc tak 6/10 czyli niezły, ale nie powalający.
no to powiedz jakie horrory ci sie podobają..bo jeśli coś w stylu The Hills Have Eyes 1 i 2 albo laleczky chicky 4 i 5 to masz lipny gust
Ja dałem wzgórzom 7 ale film na kolana nie powala ... ! w sumie była nie zła muzyka i efekty pierwsze 30 minut filmu tez spoko ;D jednak ja preferuje horrory coś w stylu
- Egzorcysta
- Wolf Creek
- Amitvilee
- The Gravedancers
- Ciemność (dobry był) !
- Blady Strach (zajebiscie Dobry i przedewszytskim straszny)! :)
Podobnie jak przedmówca uwielbiam Blady Strach, do tego klasyka-Hellraiser i Egzorcysta.
Ciemnośc fakt dobry film... a "Ils" widzieliście-??może bardziej thriller ale dobry..z horrorów to naprawde dobrych mało można wybrac..Gravedancers nawet niezły pomysł ale wykonanie tego straszydła już słabiutkie..a film przeciętny...no ale "Wzgórzom" nie popuszcze dla mnie ten film jest słabiutki..teraz jak przyrównuje pierwszą częśc do drugiej to 1. wypada lepiej a i tak jest słaba..to co powiedzieć 2. ?? szkoda pieniędzy na takie coś..Blady Strach też całkiem dobry film choć nie do konca go rokmniniam dawno temu go oglądałem.
Wow ale ambitny koment koleszko ... i bez stresu :D... a "OMG" to na poziomie amerykańskiego systemu edukacji <lol>..
wedlug mnie film jest slaby , ale jednak w mojej ocenie od czesci pierwszej jest o niebo lepszy... w jedynce juz kompletnie nic sie nie dzialo zero fabuly tylko obrzydliwe sceny.
Dla mnie moze byc.W sumie nie bardzo lubie ten gatunek ale jedynka jeszcze mi podchodzila.Dwojka mi sie podobalo bo bylo troche militarnie a ja lubie kino wojenne:) Co do horrorow to zaliczylem ostatnio hostel 2 to jest dopiero syf w porownaniu z tym to hills 2 powinien dostac oskara:))Dalem 6 za to ze utrzymali klimat hehehe ale ogolnie kino nie zbyt ambitne:)Pozdro
hm...ja dałam 4...bo liczyłam na coś innego po jedynce która nie była dla mnie taka zła...no niestety 2 o wiele wiele gorsza...ogólnie to nie polecam;/
Popieram. Film strasznie nudny. Praktycznie nic się nie działo ciekawego. Czasami zdarzały się fajniejsze momenty, ale film mnie nie zaskoczył. Poniżej moich oczekiwań. Odradzam.
ja dam 8 nic ambitnego ale nie tego oczekiwałem idą do kina:)
dostałem to co chciałem więc 8 zasłużona;)
"widze że nota spada,i prawidłowo,tyle że prawie 7 to zdecydowanie za duzo."
a tobie o co biega nie podoba się film to tutaj nie zaglądaj