PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=323838}

Wzgórza mają oczy 2

The Hills Have Eyes II
2007
5,7 38 tys. ocen
5,7 10 1 38231
3,7 6 krytyków
Wzgórza mają oczy 2
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy 2

Daje ocene 9/10. Jest akcja, jest brutalnosc:D. Po prostu kazdy musi go obejrzec :D. Ale musze przyznac ze jedynka byla lepsza.

ocenił(a) film na 3
marcin_utd

prrrr ja daje zaledwie 3/10 tylko za to ze to kontynuacja 1 wspanialej czesci.To jest okrpne patrzylam na to z obrzydzeniem a nie ze strachem;/cos kompletnie nie udanego czy chcialbys w kinie to ogladac i jednoczesnie popijac cole i zajadac sie popcornem??nie sądze;/

ocenił(a) film na 9
marcin_utd

ja też daję 9/10. całkiem fajny film ... mi się podobał.

marcin_utd

Podzielam zdanie Varesy...nie rozumiem kompletnie ludzi wypowiadających się tutaj. Czy wy kiedykolwiek zobaczyliście dobry horror? Ile razy można oglądac stwora wyskakującego zza pleców i jak można powiedzieć ze taki film jest dobry jak na sali śmieją się ludzie. Film trzeba wrzucić do kolejnego, przesypującego się, śmierdzącego worka z gniotami komercyjnymi. (Myślenie twórców: wyszła nam 1, więc zrobimy gniot, wszyscy pomyslą, że napewno bedzie OK, więc kupią bilet, zawiodą się ale co z tego jak my zrobimy kase i stworzymy trzecia czesc...) - kasy na 2 nie zabraklo...zabraklo chęci!
Film nie zaskakuje nowościamy, załamuje naiwnościa. Nie widzimy w nim nic po za tym co pojawia się w pierwszej pierwszej lepszej produkcji poczynając na Pile i kończąc na Teksańskiej Masakrze. Jedyne co w nim fajnego, a zarazem obrzydliwego to motyw, z mutantem gwałcącym kobiete. Jest to pomysł strasznie odrażający(moze sie przysnic w nocy)o ktorym bedzie sie gadac, ale...tą scene da wykorzystac się raz! Widz czytając ulotke o tym, ze "Wielki Zły Papa" chce powiekszyc rodzinke, od razu przygotowuje się na sprośne rżnięcie na ekranie...Fuj...blee...gówno ludzie...szkoda kasy...chyba ze ktos idzie sie posmiac...ocena 2/10 - 2 za to, że czasami podskoczylem z siedzenia ;)

ravv_2

Dokładnie widze że ktoś jeszcze zna się na filmach.Ten film to dno.pozdrawiam Jay