Oglądałem jedynkę i powiem, że to bezsensowna rzeź i w ogóle gówno. Dwójki nie zamierzam nawet tknąć palcem.
Ale nie o tym chciałem. Ostatnio, gdy słucham radia jestem bombardowany reklamą tego shitu. Lektor mówi: "Wzgórza Mają Oczy...dwa. Tylko w kinach". Wynika z tego, że: Wzgórza mają dwoje oczu. Ale nie wiadomo czy wszystkie wzgórza mają razem dwoje oczu, czy każde ma po dwa oczy. Poza tym wzgórza mają dwoje oczu, ale tylko w kinach, bo gdzieinjdziej to już nie. Boję się więc już pójść do kina, bo jeszcze spotkam tam jakieś wzgórze z gałami.... :)
Rozumiem cię doskonale, bo ja też żyje w strachu - codziennie rano wstając z łóżka rozmyślam ile debilnych komentarzy wyczytam w tym pięknym dniu i boję się wejść na filmweb, bo z dnia na dzień spotykam ich coraz więcej... swoją drogą to "najbardziej idiotyczny komentarz tego miesiąca" już masz jak w banku, a w plebiscycie rocznym też masz szanse nie małe.
Tak BTW... marna ta prowokacja.
"codziennie rano wstając z łóżka rozmyślam ile debilnych komentarzy wyczytam w tym pięknym dniu i boję się wejść na filmweb, bo z dnia na dzień spotykam ich coraz więcej."
Mam to samo i moje obawy zwsze się sprawdzają. Zwłaszcza na forach filmów Wzgórza i Hostel. Nie lubicie, nie oglądajcie.