Wkurza mnie ze teraz kreca filmy w ktorych nie jest pokazane jak to się w skończyło. Może i jestem tępa ale wole jak mi czarno na bialym powiedza, a nie pozostawia sobie samej abym sie domyslila, tak więc czy moze mi ktos jak krowie na rowie wytlumaczyc :czy w pierwszej częsci ta trójka zgineła czy nie? to samo tyczy sie drugiej czesci
Hmm... A więc "krowo" jak sama się nazwałaś :D
wzgórza mają oczy to nie jest film który daje wiele do myślenia odnośnie zakończenia . pooglądaj RIPPER LETTER FROM HELL ten film po kilku godzinach po pooglądaniu rozgryzłem :D ale wracając do tytułowych wzgórz :D
a więc... pierwsza część kończy się i my widzowie już prawie jesteśmy pewni że pozostająca przy życiu 3bohaterów przeżyła i jest happy end :D ale NIE~~!!! pojawiają się oczy patrzące przez lornetkę (tytułowe oczy wzgórz :D:D:D) i wiemy że jeszcze jakiś stwór tam został i zapewne ich tam dojedzie jeszcze bo byli oni już tak "zbrukani" :D że chyba by nie mieli jak się bronić :)
Całą sprawę wyjaśnia nam do końca część druga która zaczyna się tak ta blondyna z pierwszej części którą zgwałcił jeden z tych mutantów rodzi w podziemiach dziecko... odrazu przypominamy sobie pierwszą część i wiemy że "fantastycznej 3" się nie udało skoro widzimy jedno z nich uwięzione i następnie po urodzeniu małego potworka zabite.
I skoro druga część się kończy jak pierwsza czyli oczy lornetki obserwują śmiałków pozostałych przy życiu to możemy się domyśleć że scenariusz będzie ten sam i także oni zginą z rąk jednego z tych obrzydliwych stworów zamieszkujących wzgórza :D
ps. czuje w powietrzu 3część :D
mam nadzieje że pomogłem tą "krótką" notką :D
na początku drugiej części to nie jest ta blondyna z pierwszej części ... to po prosu jakaś kobieta był już poruszany ten wątek wcześniej ....
i pierwsza i druga część nie kończą się happy endem w obydwu częściach tych co "przeżyli" obserwuje mutant .... wiadomo,że zginą tyle że my tego nie zobaczymy ...
część 3 też mi się wydaje że będzie :D