PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=323838}

Wzgórza mają oczy 2

The Hills Have Eyes II
2007
5,7 38 tys. ocen
5,7 10 1 38230
3,7 6 krytyków
Wzgórza mają oczy 2
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy 2

Przeciez te stworki sa śmieszne. Gdzie się podziały dobre horrory . Teraz wystarczy wymyśleć w 2 minuty potwora który wszystkich zabija i ludzie ida do kina . Sory za taką opinie ale taka była jedynka ,dwójka chyba tez taka bedzie

ocenił(a) film na 7
damianpetrus

ten schemat działa od 1974 roku, dopiero teraz to zauważyłeś?

Gratuluję spostrzegawczości.

ocenił(a) film na 5
dux

A co śmiesznego w tych stworkach? Są oryginalne i nie są śmieszne. Film zresztą fajny... Teoretycznie to jak śmieszą cie różne stworki, to pewnie śmiejesz się także na teksańskiej i halloween..., na wszystkich horrorach...

użytkownik usunięty
Tybii

hehe

ocenił(a) film na 4
damianpetrus

Stworki ? przecierz to są ludzie jakbyś nie zauwazył , a że maja spaczona psychike i lekko zdeformowane ciała to nic az tak kiczowatego nieprawdaz ?

damianpetrus

buhaha to komedia dla dzieciaków nie horror brrr dreszcz mi przeszedł przez brew :D

ocenił(a) film na 4
dYDelf

nie potrafisz ogladac filmow poprostu. :) interesuja cie tylko powierzchowne efekty moze dlatego nie jest straszne. :) horrory u mnie nie wzbudzaja strachu a jednak je ogladam bo poprostu lubie. Jesli dla ciebie jakosc filmu tego typu wyznacza sie poprzez siłe strachu jaki wygenerował w tobie to powodzenia w dalszej niskopoziomowej krytyce. :)

ocenił(a) film na 5
damianpetrus

Znajomy artysta je projektowal, i szczerze mowiac jeszce zanim film wyszedl wydawaly mi sie smieszne juz same projekty ;]

ocenił(a) film na 10
damianpetrus

Twoja stara jest smieszna ,debilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
damianpetrus

Twoja stara jest smieszna ,debilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!