PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=323838}

Wzgórza mają oczy 2

The Hills Have Eyes II
2007
5,7 38 tys. ocen
5,7 10 1 38231
3,7 6 krytyków
Wzgórza mają oczy 2
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy 2

Starszny jest, trzeba przyznac, ale w jednym momencie sie strasznie usmialam. Jak ten gostek idzie do kibelka, wyskakuje, potem patrzy babka do kibelka, cos w nim jest wyskakuje i sie pyta drugiego krzyczac:
-Kto to jest?
-Gówniarz Barbarzyńca. Skad mam wiedziec? :P

Fricavanyali

aaa, tak ;D Ten kawałek był dobry xD Ale ogólnie chyba bardziej bałam się w części 1. Tutaj za szybko zaczeli ginąć, tam było takie, rozwinięcie akcji a tu praktycznie od samego początku śmierć. Tak, średnio mi się podobał;P Ale i tak się bałam;]

ocenił(a) film na 4
Fricavanyali

Taaaa, w kinie to się lałem na całego jak to widziałem, ale podobała mi się jeszcze jedna scena. W momencie gdy na końcu temu ostatniemu mutantowi ta laska strzeliła w głowę, a potem zaczęła pazurami wyjmować mu mózg... Przez następne 5 minut nie mogłem złapać oddechu ze śmiechu :D ale ogółem film był dobry jak na horror i pod tym względem jestem skłonny dać mu -7/10.

Fricavanyali

Horror zdecydowanie lepszy od Hostelu 2. Tu przynajmniej trup ścielił się gęsto :)))
jak zwykle reżyser zostawil sobie furteczke do części trzeciej i pewnie takowa niebawem się pojawi...

ocenił(a) film na 8
haniaw

a wiesz co to spojler do autora tematu

blabla za krótki